Tågresa

Igår åkte Noah tåget hem till sin farmor och farfar. Farmor kom och hämtade Noah i Lund där de sedan tog tåget vidare till Sölvesborg. Tågresan hade gått jättebra och Noah hade varit förundrad över att man både kunde sitta så man åkte framåt och bakåt i tågvagnen.. :-) Det är tomt utan min älskling, men han kommer hem på lördag igen.

Idag har jag haft en mysig dag med mamma och Alexandra på Väla och Ikea. Vi åt lunch på Graffitti och jag köpte saker på apoteket till vår resa och lite annat smått o gott som vi behöver innan vi åker. Sen när vi kom hem sjönk jag & Alexandra ner i soffan och kollade på en film och nu har hon kört hem och jag väntar på Niklas som strax kommer hem från fotbollen.
Imorgon blir det städning och en tripp till gymmet och på kvällen ska vi till Annika och Jeff en sväng..

Drastiska metoder

Inser nu att det är dags för drastiska åtgärder ang Vildas nätter. Imorgon (fredag) flyttar hon in på sitt eget rum och får sova där. Risken är att hon väcker Noah de första nätterna eftersom de har rummen bredvid varandra men han har lov en vecka sen och behöver inte gå upp tidigt så han kan sova på morgonen eller vila middag om han behöver det. Sen ska jag trappa ner på amingen rejält nu. Har varit på ICA nyss och köpt gröt och välling för 6 mån så hon blir rejält mätt och lite fler pureer. Det enda är att vi måste kolla så hennes mage tåler välling redan, för hon är ju bara 4½ månad, men vi får ge henne lite i taget. Jag börjar bli rejält trött och utmattad av att vara uppe flera gånger per natt så det måste hända något nu.

Idag ska Noah leka med Filip från hans avdelning på dagis kl 15. Vi ska åka hem till dom. Jag och Niklas känner föräldrarna en del redan och de är jättetrevliga. Sen ikväll kommer Alexandra och Jenny hit och fikar. Det var ett tag sen vi fick ihop det sist så det ska bli mysigt att träffas.

Nu ska jag ge Vilda mat och sen blir det orbitreken en timme.

Där satt den!

En lång resa har äntligen tagit sitt slut. Jag har gråtit, svurit, drömt mardrömmar och skrikit, men nu är det över. Jag har lärt mig massor, mest om mig själv fakiskt. Nu vet jag att jag kan, fast jag fått höra att jag inte kan. Jag vet att jag kan, fast jag varit så hjälplös och osäker.
Och nu är det mitt! KÖRKORTET!!!

Niklas födelsedag

I fredags fyllde Niklas år och det firade vi genom att gå på bio i Malmö och se Avatar i 3D (tack för tipset Tessan) och den var suverän och värd varenda krona... 3D har ju utvecklats sen man var liten om man säger som så.. Haha..
Alexandra och Dick satt hemma hos oss och passade barnen och med Noah hade allt gått bra, men Vilda hade vägrat äta flaska så hon var superhungrig när vi kom hem.
Jag som hade tänkt trappa ner på amingen får väl tänka om lite då det verkar gå trögt på den fronten...men men...

Vilda vägrar fortfarande sova hela nätterna och de senaste sex dygnen har jag sovit max 2 timmar per natt så ni kan ju gissa att jag är trött. Lever på socker och koffein för att få dagarna att gå runt och det är ju inte det bästa när man ska gifta sig om 5 veckor i en brudklänning i storlek 34. Men men...det varar väl inte för evigt de här småbarnsåren..


Torsdag

Idag hade Noah med sig Fredrik hem efter dagis. Han visade stolt upp sitt rum och de lekte lite där uppe och sen åt de mellanmål och spelade lite wii innan Fredriks pappa kom och hämtade honom. Sen var Noah så trött så han somnade redan kl 18 ikväll :-) Vilda ligger och sover bredvid mig i soffan och Niklas spelar fotboll så här är lugnt och skönt..
Alexandra har färgat mitt hår idag och nu letar jag löshår på Tradera till bröllopsfrisyren :-) Kommer bli fint om jag bara får rätt på det.. Så här vill jag ha det:


Kan det va nåt?

Gårdagens hjälte

Och priset som gårdagens hjälte går till Tessan som gjorde en annars pipig eftermiddag till julafton när hon kom förbi med en sopsäck med Kevins gamla leksaker som han växt ifrån, men som Noah ansåg coola (Noahs eget uttryck)..
Lyckan var total när allt skulle packas upp i vardagsrummet. Tack!

Liten blir stor

Ibland är Noah fortfarande min lilla bebis. Min lilla pojke som jag bara vill krama och pussa på och som jag vill ska sitta i mitt knä och äta kvällsmat.
De senaste dagarna har jag fått inse att han börjar bli stor. I söndags var han på sitt första barnkalas. Han lekte med sina kompisar, åt McDonalds och fick godispåse innan han gick hem. Idag ville han ha med sig en kompis hem, men det gick inte för vi hade inte pratat med den andre pojkens mamma men på torsdag ska han kanske följa med Noah hem efter dagis och leka. My god! Nu börjas det... Noah har blivit en stor pojke...


Noah som nyfödd


RSS 2.0