Mycket nytt

Mycket har hunnit hända sen jag skrev sist.
Vi har bytt bil. En fin, svart Hyundai Santa Fe står nu i vår carport istället för Forden och i den får vi lätt plats med snart 2 barn och hunden + packning.
Jag har skickat efter lämp så jag kan ta körkort.
Jag har gått ner i tid på jobbet, vilket är såååå skönt både pga ryggen (jag har fått foglossning) plus att jag får mer tid med min familj.
Vårt trädäck är färdigt och vi har bytat toalettdörr på nedervåningen. Det har även planterats syrener och blommor i krukor ute i trädgården.
Nästa projekt är lägga stenar, mura stenmur, byta altandörr osv osv...Haha, det tar aldrig slut. Men vi vill ha gjort så mycket som möjligt denna sommaren för till hösten kommer bebisen och det blir bra mycket jobbigare att fixa saker med 2 barn att anpassa sig efter.

Imorgon är det grillkväll på Noahs dagis. Niklas kan inte följa med för han spelar match, så min mamma ska komma med som sällskap istället. Ska bli mysigt.

Påsk

Äntligen är man ledig några dagar. Ska bli sååååå skönt. Imorgon ska jag och Noah hem till min mamma och måla ägg och så ska vi äta frukost där. Vi ska köpa med oss nybakade bullar :-) På långfredagen ska vi se om vi kan påbörja målandet av hallen och sen på påskafton åker vi till Niklas familj och stannar en natt. Ska bli skönt med en sovmorgon på påskdagen.
I lördags var jag och Noah i Karlslund hela dagen och lekte och njöt av solen. Vi hade med oss fika och Alexandra och Dick höll oss sällskap i solskenet. Niklas hade en heldag med fotbollen så han kunde tyvärr inte vara med. På kvällen åt jag kebab med Jenny och Alexandra och satt och snackade lite.
I söndags bar det iväg till Ikea där vi fick handlat rullgardiner och bord och stolar till Noahs rum. Han blev jätteglad och varje gång vi går in i hans rum ska han visa oss sina nya möbler.
Lägger upp lite bilder snart från Karlslund, Noahs möbler och äggmålningen imorgon...

RSS 2.0