Mycket mysigt

Påskdagen var vi först och fikade hos Annika, Jeff och Ida allihopa på eftermiddagen, sen på kvällen lämnade vi Noah hos Alexandra & Dick och passade på att gå ut och äta på Tycho och sen ta en välbehövlig sovmorgon dagen efter :-) Det var underbart. I torsdags kom Anna vid 10 med färska frallor och så åt vi frukost ihopa och pratade om hennes kommande bebis, sen på eftermiddagen fikade jag med mamma på stan. På kvällen kom Martin hit för han & Niklas skulle ha spelkväll så då passade jag & Alexandra på att sticka ner på Maddes i stan & äta middag o fika hela kvällen. Var så skönt att sitta på ett fik och snacka lite bara jag & hon.
Ikväll var det egentligen meningen att vi skulle sjunga singstar hos Alexandra & Dick med Annika & Jeff också, men både Jeff, Ida & Niklas är sjuka. Så Alex & Dick kommer hit istället så lagar vi lite middag och kollar på körslaget ikväll. Alltid roligt med lite sällskap särskilt som Niklas har inflammation på stämbanden och inte får prata så här är väldigt tyst hemma.

Noah

image57
Sitter vid datorn

image58
Favoritleksaken...bollen!

image59
Äter popcorn och "spelar" xbox med pappa

image60
Sötnos..

image61
Tittar på Playhouse Disney nerbäddad i mammas säng

Uppdatering

Igår böev det godis och mys i soffan till Lost, Så ska det låta och Let's dance. Det var supermysigt. Om en timme ska jag möta Therese i stan, så ska vi gå lite i affärer och sen fika. Noah ska också med för Niklas spelar match. Ikväll bär det av till Gabbi och Mackan för att äta pizza och se schlagerfinalen. Ska bli så roligt. Måste klappa på hennes mage för om 5 veckor är det dags för hennes bebis att titta ut :-) Länge sen vi var hemma hos dom också så vi har mycket att prata om.
Nej, nu vaknade Noah så det är dags att bege sig.

Helgen

I fredags var det lugnt och skönt med lite godis och ett avsnitt av Lost i soffan. Vi behövde det både jag & Niklas.. Sen i lördags kom Alexandra till mig vid 13 och hjälpte mig att färga mitt hår, så nu är jag brunett. Blev väldigt nöjd faktiskt. Vid 16 kom Anna & Therese också och då fikade vi alla 4 och snackade lite skit. Anna har fått sån fin mage nu :-) Hon ska ha barn i augusti. Halv sju i löradgs kväll körde Niklas och hämtade Martin & Jeanette och sen åkte dom och hämtade pizza till oss och sen spelade vi TP hela kvällen och hade schlagern på i bakgrunden. Det var mycket trevligt.
Igår var jag & Noah och hälsade på min mamma. Hon har blivit opererad men mådde helt okej igår. Hon hade inte träffat Noah på länge så hon blev jätteglad när vi kom med fika. Sen igår kväll stod jag på orbotreken en timme, sen blev det bara soffan med en bok.

Hektisk vecka

Efter att ha haft en helvetisk vecka på jobb där två av mina kollegor var sjuka och den tredje var ledig så börjar äntligen saker falla på plats igen. Linda är visserligen fortfarande sjuk, men hon kommer förhoppningsvis snart tillbaka.
I lördags kom Alexandra & Dick hit med McDonaldsmat och sen såg vi schlagern. Jag, Niklas & Noah var också på Biltema och Ikea en sväng på lördagen och handlade barnsits till Niklas cykel och en grind till trappan där nere. Så nu är trappan Noah-säker både uppe och nere.
Nu ska jag strax iväg till jobbet, sen efter jobbet väntar solariet och gymmet. Ska bli skönt.

RSS 2.0