Mina godingar


När Noah klipper gräset ska han se ut precis som pappa :-)


Rutschkanan har blivit för liten att åka vanligt på, men baklänges funkar ju alltid


Vilda vill gärna vara med när man ska vika tvätt :-)

Våren är här :-)

Alla andra år har jag varit vinterdeppig och haft svårt att få tummarna loss när våren kommer, men inte i år. Tror det beror på resan, att man redan fått solljus och piggnat till, vilket innebär att jag borde resa utomlands i mars månad varje år :-) Får nog råna en bank då bara :-)
Iaf så har jag planterat en massa och oljat in trädgårdsmöblerna med Noahs hjälp :-) Jag och Noah var även i Karlslund i söndags med Sandra och Zion i 2½ timme och lekte och fikade. Här kommer lite foto:








Vårkänslor

Imorse när jag lämnade Noah på dagis fick jag ett plötsligt infall av vårkänslor pga det underbara vädret. Så därför packade jag in Vilda i bilen och körde till Tullstorp och köpte blommor till baksidan av trädgården. När vi kom hem var det dags att dra fram planteringsgrejorna och Vilda passade på att ta sig en tupplur i vagnen i solskenet. Så nu är det vårfint :-) Hoppas vädret håller i sig så vi snart kan måla staketet på framsidan och plantera nya rhododendron.

Dags att hämta hem Noah :-)

Bilder



Vilda älskade vattenmelonshake :-)







Bungalowerna i Ao nang




Hos tatueraren i Ao Nang



Lärde sig simma själv med hjälp av puffar


Oj oj oj...

Nu är vi hemma från Thailand! Vilken resa och vilka minnen... Vi är sååå nöjda med bröllopet och hela resan och sällskapet vi hade med oss. Det var värt varenda krona. Allt blev dessutom billigare än vi tänkt oss då det var så himla billigt att leva där nere. Då tog ändå Niklas en dykutflykt med undervattenskamera, vi tatuerade oss båda två och vi var på en utflykt till Phi Phi. Dessutom shoppade vi en del i Bangkok. Men där fanns inga fina barnkläder så den 9 maj bär det av till Ullared :-)

Alexandra och Dick har äntligen fått sin efterlängtade dotter Engla. Hon kom till världen igår och det ska bli roligt att träffa dom när dom kommer hem från BB. Det uppstod en del komplikationer med Alexandra så dom får nog stanna där ett tag till.

I onsdags målade jag och Noah ägg (det är ju ändå påsk) och igår var jag och handlade saker till Noahs och Vildas påskägg. Dom får dom imorgon. Om en stund kommer min mamma hit för att titta på vår bröllopsfilm och våra foton och för att ge barnen påskägg.
Uppdaterar med fler foton en annan dag...

RSS 2.0