Lördag

Idag vaknade Noah kl 7 så vid halv åtta ställde jag mig en timme på orbitreken. Så har jag varit lite nyttig idag :-)
Niklas spelar biljardturnering hela dagen idag så jag ska gå i stan och fika med Alexandra och Tessan idag. Sen ikväll har Jeff sin 30årsfest. Vi ska sticka dit vid 18, så jag hoppas Niklas har hunnit hem tills dess. Noah ska också med för där kommer fler barn, så han ska sova i Idas resesäng. Sen imorgon ska Niklas jobba extra 12 timmar så jag och Noah får en heldag för oss själv. Alexandra ska i och för sig passa honom 2 timmar så jag kan gå till gymmet men annars är vi själv hela dagen. Har lovat Niklas tacos när han tittar hem från jobbet på kvällen.

Helgen som varit

Det var inget fel på Niklas hjärta fick de konstaterai Helsingborg vilket var skönt men han fick ändå en remiss till ett sk arbetsprov på lasarettet här i Landskrona. Han kom hem från sjukhuset i torsdags eftermiddag vilket var skönt. Noah är fortfarande dålig, vilket gör mig galen, för han äter inget, sover inte på natten och kräker av sin medicin. *suck* Inatt var första gången han sov hela natten på en vecka. Sååå skönt. Imorgon ska jag gå till jobbet iaf för Niklas är ledig imorgon.
Hanna kom ner till oss i fredags och sov hos oss en natt. Tyvärr kom hon ner så sent och behövde vidare tidigt på förmiddagen så vi träffades inte så lång stund, men det var roligt att se henne! Och hon fick träffa Noah för första gången. Sen på lördagkvällen hade vi fonduekväll med Alexandra, Dick, Martin & Jeanette och det var mysigt, men dom fick gå hem hyfsat tidigt för vi var jättetrötta. Igår blev det bara film & godis och soffläge :-)

Sjukstuga

Här hemma är det sjukstuga...igen... Niklas fick åka in akut till Helsingborg inatt där han även blev inlagd för bröstsmärtor. Och eftersom dom har generationer av hjärtsjukdomar i hans släkt så behölls han för observationer och provtagningar. Han har fortf inte kommit hem. Och jag kunde inte gå och jobba idag för Noah har nåt fel på sina luftrör så vi ska till barnmottagningen kl 15 idag och få honom kollad ordentligt. Han har svårt att andas och det piper ifrån luftrören. Suck... Ska detta aldrig ta slut????

Carport

Jaha, då börjar vår carport ta form. Dick & Niklas lär få jobba hela dagen idag också och hela nästa helg sen ska den väl va hyfsat klar. Niklas föräldrar kom ner i fredags och då åt vi fläskfile och bakpotatisar som dom hade köpt med sig och sen såg vi Idol på fyran på kvällen. Sen igår så åkte jag, Lena och Alexandra till Väla och handlade lite och åt bakpotatis på Graffiti café. Sååå gott.
Idag kommer Alexandra hit och hämtar mig & Noah vid 11 och då bär det av till Ikea i Malmö. Hon skulle handla några lampor till deras nya lägenhet och jag behöver införskaffa lite korgar till förvaring.

Aj...

Idag var jag hos tandläkaren och drog ut en tand. Kostade för mycket att laga den så det blev till att dra ut den. Men tusan va jag har ont nu... *suck* Kan knappt äta något och då har jag ont, för äta kan jag ALLTID!
Jaja, ikväll blir det gymmet en sväng och sen myskväll med de nya avsnitten av Heroes och Prison break. *me like*

image46
Noah go och glad på sitt rum

Nya foto på Noah

image43
Noah i sin pappas knä

image44
Nybadad

image45
Leker i sitt nya tält

RSS 2.0