Semester

Vi har hunnit med en hel del fast semestern precis har börjat. Ätit middag hos Anna och Joakim, grillat med nnika och Jeff en kväll, grillat med Sanne och Marcus en kväll, Noah och Ida har haft poolparty nästan varje dag nu när det är så fint väder, igår var vi hos Gabbi och Mackan och solade och badade hela dagen och idag blir det Karlslund så Noah och Ida kan leka och mata djuren. Så livet står långt ifrån stilla. :-)
Resten av veckan är också fullbokad. Imorgon kommer Niklas föräldrar ner och då ska vi grilla med dom och mina föräldrar. Sen på fredag ska vi va barnlediga och då passa på att gå på bio, sen på lördag ska vi ta en låååång, välförtjänt sovmorgon. På lördagkväll ska vi till Billeberga och äta med Alexandra och Dick, sen på söndag döps Isabella. Måste iväg och köpa present till henne också.
Sååååå skönt med semester och sooool!!!

Blandade foton


Tummen upp!


Noah och Ida kollar på när Dick spelar xbox


Äter macka hos mormor


Inte lätt att ta på hjälmen själv


Min nya pyjamas som jag fått av farmor


Åker karusell på karnevalen


Tycker mormor kan ha cykelhjälmen på sig


Provkör Alexandras & Dicks bil innan Busfabriken

Busfabriken

Igår åkte jag och Alexandra med Noah till Busfabriken i Helsingborg. Gissa om det var populärt!!



















Tilläggas ska kanske också att vi vuxna hade precis lika roligt som Noah :-)

En varm dag i juli kan man göra allt det här...


Äta glass på altanen


Åka runt i sin taxi i sin pool


Plaska i badbaljan i skuggan


Åka rutschkana på lekplatsen på vår gata


Leka med sin mamma


Klättra på lekställningen


Gunga


Bli hemburen från lekplatsen för att man vägrar gå hem


Mysa i soffan

Tröööööött

Varför har jag fått ett barn som envisas med att vakna innan fan har fått på sig skorna? Suck... Har brukar alltid vakna vid sex men igår och idag tog han priset. Halv fem!!!!! Klockan är bara sju och jag har redan varit uppe i 1 ½ timme. Jag är levande död. Inte kan jag vila mig senare under dagen heller för vi har fullt upp idag. Jaja, var bara tvungen att gnälla lite.
Ikväll ska vi grilla med Alexandra och Dick. Har lagt en fläskfilé i vitlöksmarinad och så blir det sallad och potatisgratäng till det. Ska bli gott. Imorgon ska Niklas iväg och dyka hela dagen, men då ska jag träffa alla tjejerna på fika hos Alexandra halv tre. Noah får busa av sig med Ida under tiden vi fikar. Kanon med vänner som har barn i samma ålder!
Ha en skön helg.

Jaha...

Noah är fortfarande inte helt 100% frisk, men vi tror han delvis inte äter pga de sista tänderna som håller på att tränga igenom. Vi ska iaf vara hos Annika kl 9 idag och ha bullar med oss så ska vi äta frukost ihop och så kan Noah och Ida leka lite tillsammans. Det behöver dom båda två. Lagom till lunch beger vi oss sen hem till Alexandra så Noah kan sova middag där. VI kan nämligen fortfarande inte va hemma pga byggarbetarna. De blir förhoppningsvis klara idag eller imorgon med alla våra fönster. :-) Tjusigt värre blir det iaf.
Ikväll ska vi till Center syd med min mamma och min bror och handla skor till Noah och träningsskor till mig. Fick pengar till träningsskor av Niklas föräldrar nu när vi var där i lördags i försenad födelsedagspresent. Får väl se vad vi kan hitta...

RSS 2.0