Julhelgen

Noah vann ju lätt i antalet julklappar :-) Som beräknat.. Men vi fick också kanonjulklappar.. Idag kom vår nya soffa som vi beställde igår på IKEA. Naturfärgad med divan. Såååå skön var den. Håller på att göra om lite här hemma. Möbler som ska flyttas runt lite osv. Hoppas jag är färdig innan nyårsafton för då ska vi ha folk här hemma.. Får slita lite nu lördag & söndag så ska det nog gå. Ska till gymmet både lör & sön också, för jag har missat en del träning nu i veckan.
Julafton firades hemma hos oss med mamma, Niklas föräldrar, min bror & hans tjej. Pappa kunde tyvärr inte komma för han hade maginfluensa :-( På juldagen var vi på fest hos Tobbe och sen gick vi på Tages. Gud vad mycket folk där var. Nästan fööör mycket.
Imorgon ska Alexandra & Dick passa Noah över natten för jag & Niklas ska gå på bio. Ska bli himla mysigt..

image47
Noah i sin fotbollströja

image48
Noah på sin hopphäst

image49
Noah på julafton

image50
Väntar på tomten

Jaha...

Förra helgen var Tobbe & Sandra här på fredagen och spelade spel och drack lite gott. Det var verkligen trevligt. Sen på lördagen bakade jag & Alexandra lussekatter och sen på kvällen kom Annika & Jeff och åt tacos.
I måndags fick jag veta lite nyheter om en nära vän. Det roliga är att hon och hennes sambo ska ha barn i augusti och det dåliga var att hon fått en tumör i bröstet. Det har visat sig nu att tumören var godartad så den ska bara opereras bort, så snart kan vi glädjas åt den kommande bebisen bara!!! Massa grattis gumman!
På lördag ska vi äta ostbricka med Annika, Jeff, Alexandra & Dick och på söndag ska vi fira lite jul med Alexandra, Dick & Pernilla & byta lite julklappar. Ska bli roligt att se Pernilla. Har inte sett henne på länge...


Tror fan inte det är sant...

Idag när jag hämtade Noah på dagis så var där en mamma till ett av de andra barnen som snodde min mobiltelefon ur min jackficka. Hon var den enda förutom jag som var i kapprummet samtidigt så det måste vara hon. Har polisanmält händelsen och lämnat signalement på mamman så polisen ska kontakta chefen för dagiset imorgon och kräva namnet så vi kan gå vidare med saken. Inte så mycket för telefonens skull utan för principen att man ska fan få ha sina saker ifred. *arg som ett bi*

Tages

I lördags var det äntligen dags för tjejkvällen. Det var riktigt trevligt. Vi var 8st som drack gott, spelade spel och skvallrade :-) Sen gick några av oss ut på Tycho och Tages och det var gott om folk ute. Tack tjejer för en härlig kväll!!!

RSS 2.0