Underbar helg

Vilket väder vi har! Skulle egentligen målat babyrummet idag men det får minsann vänta tills det blir sämre väder.
I fredags var vi lediga allihopa och åkte till Skånes djurpark med Niklas föräldrar. Det blev en mysig dag, men man var rätt sliten på kvällen.
Igår var Niklas på Ven med fotbollen och då fick jag och Noah sällskap av Annika, Jeff, Ida & Tyra som kom och badade i vår pool som höll 26 grader varmt.
Dom kom till oss idag med efter att vi varit på Plantagen och handlat perenner och efter att vi hade fikat och badat massor i poolen, som idag höll 28 grader så stannade dom på grillning. Supermysigt! Tack för en underbar dag!
Imorgon ska jag till barnmorskan och lyssna på bebisen hjärtljud och mäta magen. Ska bli roligt att höra den lille där inne. Man undrar ju allt vad det är för en krabat :-) Snart vecka 27. Tiden går fort...

Vecka 26

Ja då var man inne i vecka 26. Som vanligt både i kalendern och graviditeten och magen är riktigt mysig. Bebisen är vild och sparkar och knuffas hela dagarna och nätterna, men det är så mysigt att känna.

Igår kom både min brudklänning och mina nya glasögon. Klänningen kommer passa perfekt på stranden i Thailand och glasögonen var superfina.

Idag står städning på schemat tillsammans med övningskörning och fika med mamma.

Min klänning



Min brudklänning..... Är den inte ljuvlig??

Midsommar

Idag är det midsommarafton och mina två killar är iväg och köper bullar till frukost. Vi ska fira midsommar hemma hos Annika och Jeff, tillsammans med Alexandra, Dick, Jenny och Fredrik och det ska bli riktigt trevligt. Eftersom varken jag eller Niklas äter sill så blir det grillad ytterfilé för våran del. Och massor av jordgubbar :-)

En annan rolig sak är att jag nu beställt min brudklänning. Den är i tubtoppsmodell och lång, men ändå rätt enkel så att den passar in på stranden. Den kommer nog nästa vecka. :-)

Vecka 24

Då var man inne i vecka 24, både i almanackan och i graviditeten. Dom följs åt så det är lätt att hålla reda på :-)

Barnet: Vikten har ökat markant på senare tid och barnet väger nu runt 600 gram och är cirka 30 cm långt, barnet ska de resterande veckorna femdubbla sin vikt. Nu utvecklas svettkörtlar, men huden är fortfarande så pass tunn med bara lite fett så det ljumna vattnet är perfekt. Naglar på både fingrar och tår börjar växa ut

Mysigt...

På lördag fyller jag år.. Hela 27år :-) Imorgon kväll spelar Niklas match så då ska Jenny, Sanne och Alexandra komma hit på lite födelsedagsfika. På lördag ska vi hem och äta hos Annika och Jeff och på söndag kommer lite släkt hit på kaffe och tårta.
Ska bli skönt med helg...

Premiärbad

Igår badade Noah utomhus för första gången i år i trädgården. Han tyckte det var underbart. Sen fick han springa runt naken i trädgården hela förmiddagen och spela fotboll och hoppa studsmatta. På eftermiddagen var vi på lekplatsen hemma vid Alexandra och lekte och fikade. En mysig dag i solen helt enkelt.
Idag har det inhandlats parasoll med fot och en större pool till Noah. Så barn nummer 2 också kan bada med honom sen :-) Vi har ju vår stora pool i trädgården också men där kan han ju inte bada själv för den är ju för djup så det är bra att han har en egen liten på trädäcket också.
Hoppas solen håller i sig!

RSS 2.0