Gott

Det blev en god middag igår precis som jag hoppats på. Lövbiff med potatisgratäng och bearnaisesås. :-)
Nu är Niklas iväg och målar om på Noahs dagis tillsammans med Filips pappa och sen ska han träna. Jag och barnen har nyss ätit frukost och när Vilda sover ska jag städa lite innan Zion och Sandra kommer. Hon är allergisk mot Jessie så här behöver ju inte va hundhår..  Ikväll vill jag ha godis från Hemmakväll :-) och så måste jag kolla ut en bröllopsfrisyr. Fick mail från make-upartisten igår och hon ville ha lite bilder att utgå ifrån.

Veckan som gått

Denna veckan har jag verkligen tagit det lugnt. Jag har bara varit utanför dörren när jag hämtat in posten eller gått till gymmet de 2 ggr jag varit där. Det behövdes verkligen. Jag har farit och flugit så mycket den senaste tiden att jag behövde bara vara.
Fikan igår eftermiddag var supermysig och Alexandra är faktiskt på väg hit idag igen nu efter jobb. Hon har blivit halvtidssjukskriven så vi ska snacka lite skit ett tag.
Ikväll ska jag och Niklas äta god middag och slappa i soffan. Är sugen på en god köttbit med bearnaisesås :-)
Imorgon eftermiddag kommer Zion och leker med Noah och hans trevliga mamma Sandra följer ju givetvis också med :-)

Vardagen

Dagarna flyter på här hemma och vi har hittat lite rutiner i alla fall. På morgonen äter vi frukost innan Niklas kör Noah till dagis (snart kan jag förhoppningsvis köra honom själv) och från och med helgen ska Vilda också börja äta frukost, lite gröt. När Noah åkt iväg brukar Vilda behöva ammas och sen städar vi lite, leker, tvättar och fixar och myser.  Sen när Noah kommer hem vid 13.30 så ska han äta mellis och sen brukar han bada bubbelbad eller så leker vi lite på hans rum. Det är fortfarande ingen svartsjuka barnen emellan så det funkar jättebra!!

Helgen är än så länge ledig, vi har för en gångs skull ingen kväll bokad till något. Nästa helg däremot fyller Niklas år och då ska vi gå på bio och se Avatar i 3D.
På söndag ska Noah på sitt första barnkalas! Filip på hans dagis har fyllt år och ska ha kalas i Springarens lokal. Tänk att Noah redan är så stor att det är dags att gå på kalas hos kompisar!!
Vilda premiärinvigde hoppgungan igår och även fast hon inte fattar vad hon ska ha den till så tyckte hon att det var skoj att få komma upp och kolla läget.
Nej, dags att fixa till här hemma för kl 17 kommer Sara och Alexandra och fikar lite :-)

Hallelujah-moment

Ni vet känslan av när ni kämpat med en sak så himla länge. Kämpat och kämpat och envist engagerat er.. Och så en dag så faller allt ni kämpat för på plats. Det fungerar och ni upplever ett hallelujah-moment.
Det hände här hemma idag. Efter all napp-terapi så funkar det till slut. Vilda tar napp!
Och helt plötsligt blev minst 10 saker lättare i vår familj :-)

Nya foto




Blir glad av att titta på storebror


Så här ser Vilda ut när hon äter gröt :-)


Noah i mina solglasögon






*ARG*

Jag stör mig på folk som har alldeles för många åsikter om mig och mitt liv och som ventilerar dom hur som helst utan att tänka på mina känslor...
Bara så ni vet...

Japp, så är det...


Nu är det nog

Efter att ha varit upp en gång i timmen med Vilda två nätter i rad fick jag nog, så idag har hon fått prova gröt. Om hennes mage klarar det så blir det gröt till kvällsmat hädanefter. Hon åt med god aptit så det bådar ju gott iaf. Det är egentligen lite tidigt för smakisar men här ska ut och handlas burkmat. Nu är det färdigtramsat om nätterna tycker jag...

Tänk på det...

Never take someone for granted
Hold every person close to your heart
because you might wake up one day
and realize that you've lost a diamond
while you were too busy collecting stones


Helgen

Igår var vi först och fikade hos Cilla & Martin en sväng och Noah lekte med Anton. Vi passade också på att köpa ett bord till Vildas bumbo som hon kan ha sina leksaker på. Det var det sista bordet dom hade, så det är nog populärt :-) På kvällen åt vi hemmalagad pizza hos Annika och Jeff och satt och pratade lite.
Ikväll ska jag fortsätta spela Super Mario Wii med Jeanette och Niklas ska åka upp till Martin i Helsingborg. Det ska bli mysigt..

Bilder




Vilda och malte


Vildas dop


Busar med Jeff


Noah med sina kusiner




Så här glad är Vilda hos faster Katti




Nyårsfin


också nyårsfin


Kan sitta i soffan själv en stund


Min tiger..


Ibland är man trött


Vilda gillar sin bumbostol :-)

Lite allt möjligt

I tisdags fick Noah en ny kompis. Zion var här med sin supertrevliga mamma Sandra och lekte av sig med Noah. Dom är lika gamla och kom jättebra överens så jag hoppas på fler trevliga playdates med mysig fika :-)

Våra inbjudningskort till bröllopsfesten är beställda och gästlistan är så gott som färdig. Bara 2 månader kvar till vi åker till Thailand och 4 månader till vår fest :-)

Verkligheten är tillbaka efter en lång och mysig gemensam ledighet. Niklas började jobba idag och Noah fick gå tillbaka till sitt älskade dagis. Dom hade åkt pulka hela dagen där så han var trött när han kom hem och somnade kvart över sex med en flaska välling.

Imorgon är det fredag och då blir det fika på Espresso House med Tessan. Det ska bli mysigt :-) Sen kommer mamma förbi på eftermiddagen på kaffe. På lördag ska vi ev träffa Annika & Jeff och på söndag ska jag o Jeanette fortsätta på vårt Super Mario Wii.

Ska lägga in foto i helgen... Promise..

RSS 2.0