Kärlek


Thailand

Nu är allt med resan klart. Dessa hotellen ska vi bo på:

På Koh Lanta (där vi även gifter oss) : www.drlantaresort.com

På Krabi: www.sundaresort.com

I Bangkok: www.princepalace.co.th

Nu ska bara bröllopsdetaljerna falla på plats också så är vi good to go :-)




Egentligen är det en helt vanlig torsdag

Jag tänker bli djup. Djup och allvarlig och seriös . Jag brukar inte va det så ofta, men idag är det dags efter en förmiddag med mina funderingar.
Jag har fått ett besked. Ett besked som påverkar mig och min familj och som även kan komma att påverka de jag känner. Jag tillhör den sorten som alltid trott att allt har en mening, både det bra och dåliga som händer en i livet och det tror jag fortfarande. Jag har inte tappat den tron. Det är meningen att jag ska lära mig något av det här också. Jag håller bara på att fundera ut vad. Jag tror att det är tänkt att jag ska sluta planera så mycket och ta dagarna som de kommer. Sluta längta efter de stora sakerna som händer och istället se allt bra som händer varja dag, även en helt vanlig torsdag som den här. Sluta stressa så mycket och inse att jag inte kan göra allt, hinna allt och fixa allt. Sluta göra alla andra nöjda och istället tänka över vad det är som gör MIG glad, gör MIN FAMILJ glad och göra de sakerna istället. Äta lyxmat en tisdag, unna mig godis en onsdag och inte bara träffa vännerna på helgen. Få min familj att skratta varje dag och inte oroa mig så mycket för vardagsbekymmer som ändå inte spelar någon roll om 10 år.

Jag har bestämt mig. Jag ska göra en sista tatuering på min kropp. Det ska stå "Per aspera ad astra" och den ska sitta på min högra fot. För det är med fötterna jag går genom livet och det är trots allt så det går till: Att man genom svårigheterna når stjärnorna....

Foton




























RSS 2.0