Mycket på gång

Förra lördagen var vi i Ullared och notan där hamnade på ca 5500kr. Vi fick iofs massor för pengarna men vi hade nog inte tänkt att det skulle bli sååå mycket. Hihi..
Idag har vi hjälpt Alexandra & Dick att flytta till sin nya lägenhet och den var jättefin och kommer bli ännu finare när där är målat. Sen ikväll är det årsfest med Niklas fotbollslag och det ska bli himla trevligt. Vi ska äta julbord och dricka gott. Har inhandlat cider på systemet :-)
Nästa lördag är det dags för min tjejkväll med jultema. Det ska drickas vin & bytas julklappar. Vi blir ca 9-10st och på natten blir det Tages. Var länge sen jag var ute & dansade så det ser jag verkligen fram emot.

Dags att uppdatera kanske...

I helgen var vi i Blekinge hos Niklas föräldrar och det var mysigt som vanligt. Noah sov inne i huset och vi fick sovmorgon ute i husbilen och det är aldrig fel. Denn helgen väntar Ullared på lördag och gissa om jag längtar. Som jag ska shoppa loss!!!! Sen på lördag kväll ska vi träffa Annika & Jeff och Ida. Vi ska äta lite gott och sitta och snacka lite. Imorgon är jag ledig från jobb och jag ska klippa mig, lägga slingor och sen städa lite, innan jag och Noah ska fika med min mamma på stan. Ska bli en skön fredag :-)

Äntligen!

Som vi har väntat och väntat, men igår hände det äntligen. Noah gick helt själv.. Och det var inte bara något enstaka steg utan han gick tvärs över hela golvet direkt. Så roligt att se!! Den som väntar på nåt gott..
Igår var Alexabdra, Dick, Annika, Jeff och Ida här och vi åt pizza och spelade "Lika par leka bäst". Alltid lika trevligt att träffa dom. Sen ikväll är vi hembjudna till Anna & Joakim på middag och filmkväll. Ska bli mysigt det med. Dom lagar alltid så god mat. :-)

RSS 2.0