Landora-fest!

Ikväll är det fest med Niklas fotbollslag. Vi är ca 30st anmälda så det ska bli riktigt roligt. Det bjuds på rostbiff och grillat och så något gott att dricka. :-)
Alexandra & Dick ska passa Noah över natten så imorgon bitti ska jag sooooooova!!!!!
Sen blir det även träning imorgon eftermiddag för jag hinner inte dit idag. Håller på att storstäda & sen ska jag påbörja min scrapbook om Noahs första år. Han har ju visserligen en vanlig första året bok med Nalle Puh, men i den skriver man ju mest. I denna jag gör själv ska det vara massa fina foton. Sen är det alltid roligt att ha något som man åstadkommit på egen hand.

Förnyelse

Idag har jag först varit en runda på gymmet. Sen åkte jag & Niklas till Tullstorp och handlade lite nya blommor för att fräscha upp det här hemma. Jag satte dom i nya krukor och arrangerade om de gamla blommorna på en del ställen så nu ser det lite nytt ut. Man behöver lite förnyelse ibland.
Imorgon bär det av till Ikea och Väla med min mamma. Sen på kvällen kommer Alexandra och Dick och ser film.

Underbara människor

Måste bara meddela alla att förutom min lilla familj bestående av Niklas, Noah & Jessie så är dessa två de mest underbara människorna i hela världen...

image13

...Alexandra & Dick... Vad skulle vi gjort utan er??!!

Fotona jag lovade...

image9

Jag & Noah på midsommarafton...


image10

Noah med Anders på midsommar


image11

Niklas blandar grogg...


image12

Min nya tatuering. Foten svullen & full med överbliven färg. Bättre foto kommer efter att den läkt.

Midsommar

Midsommarafton var trevlig. Vi var ju hos Gabbi och Mackan och vi 8 som var där hade sammanlagt köpt mat till ett helt kompani. Där blev hur mycket över som helst. Vi åt gott, drack gott och spelade lite kubb. Vid ett åkte vi hem för vi hade ju Noah med oss och han vaknar ju tidigt på morgonen så vi ville gärna hinna sova lite.

Idag ska jag tatuera mig. Återkommer med bild senare + bilder från midsommar.





































Nya bilder på Noah

image6

image7

image8

Midsommar

Jaha, då var det midsommarafton idag och regent öser ner som det brukar göra på midsommar. *Typiskt*
Vi har nyss varit och handlat mat och dricka till ikväll, blir till att grilla en god flintastek då ingen av oss äter sill och till det blir det nypotatis och vitlöksbröd och några goda cider. Blir dock lugnt idag eftersom vi ska ha Noah med oss till festen. Vi blir 8 st hemma hos Gabriella och Marcus och det ska bli riktigt mysigt. Klädproblemet kvarstår. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. Väljer mellan en svart klänning (men blir inte det för kallt???) eller ett linne ( men då vet jag inte vilka byxor jag ska ha).... Typisk tjejgrej va???
Ja, det löser sig säkert.. Noah ska ha fin vit skjorta iaf. Bild kommer senare..
Glad midsommar!

Onsdag

Nu har jag & Noah nyss varit ute på långpromenad en timme i solskenet. Riktigt skönt faktiskt och Noah däckade i vagnen. Sen gick vi inom Hemköp och handlade för jag tänkte fixa myskväll till mig & Niklas ikväll när jag tränat & Noah somnat. Blir räkor, ost, kex och biggaråer. Ska se film också när vi ätit tänkte jag och så tänkte jag att vi skulle äta på en filt ute i trädgården i solen, för det lär ju va fint väder ikväll också hoppas jag.
Idag ska Alexandra och jag träna ihop. Ska bli roligt, för då har man någon som peppar en... Så ska vi passa på att diskutera midsommar samtidigt. Vad vi ska köpa att äta och så. Hoppas bara det är sånt här väder på midsommar också!!!


image5

Måste ju ha med en bild på min söte älskling också...


Måndag

Idag har jag & Noah varit i stan en runda. Fick handlat en del kläder på Olofsson för presentkorten jag fick när jag fyllde år, bland annat en svart klänning till Landoras fest den 30/6 och sen var vi inom Riverside och bokade tid till min nya tatuering. Det blir av nästa måndag den 25/6 kl 12.00, så mamma får passa Noah då i 2 timmar ca. Den ska sitta på min vänstra fot. Hoppas den blir fin!!!!!

25-årsfest!

Igårkväll hade jag 25årsfest och det var verkligen kanontrevligt! Nästan alla inbjudna kom och jag fick jättefina presenter. Det blev varmt i parytältet i trädgården trots regnet och alla verkade ha roligt. De sista gästerna gick hem lite över två på natten och sen var det sååååå skönt att få sovmorgon eftersom mina föräldrar hade Noah över natten. Vi hämtade han vid 13 idag. Nu har vi nyss ätit McDonalds och vid 16 ska jag iväg till gymmet en sväng. Sen ikväll när Noah lagt sig så ska vi se film och äta massa godis och mysa.. Gött...

Pustar ut...

Sitter äntligen ner efter en intensiv dag med trädgårdsarbete. Vi har varit på tippen 2 ggr med trädgårdsavfall och då är bara hälften klart och vi har hämtat mer singel & sand till där poolen ska stå + planterat i fler krukor. Bara 3 krukor kvar som ska planteras + 1 rabatt. Poolen blir klar imorgon antagligen tack vare att Dick & Alexandra kommer och hjälper oss. Skönt det iaf, så kan man bada på vår midsommarfest! Hihi...
Fick 500kr och blommor till krukorna på baksidan i present av Niklas mamma och idag innan hon körde hem så åt vi kinamat! Mums!!!!
Nu ska jag & Noah mysa en timme innan han ska sova och när jag nattat honom ska jag damma så behöver jag bara dammsuga & ta toaletterna imorgon..

Varmt!

Ja, alltså jag klagar inte för jag älskar sol & värme, men Noah är det synd om. Han kan knappt äta eller sova utan sitter bara och svettas och lider. Stackaren... Jaja, snart är väl poolen klar och då kan vi svalka oss hela familjen när solen skiner...
Idag kommer Alexandra & Sanne hit på kvällsfika 17.30. Vi tre har hängt ihopa så länge jag kan minnas. Och roligt har vi haft & har fortfarande när vi träffas och hittar på något. Det lär bli fika i trädgården idag eftersom det är så fint väder. Sen imorgon fyller jag ju år och Niklas mamma kommer ner och stannar över natten. Så det blir först gymmet för mig på eftermiddagen och sen ska vi grilla på kvällen. Mums!!!

Uppdatering

Igår var som sagt min släkt här och jag fick pengar till mina creoler i guld som jag tittat ut på Guldfynd, presentkort på kläder och presentkort på ny tatuering. Så det var kanonpresenter.. Alexandra & Dick kom också hit och av dom fick jag en tunika, bodylotion och ansiktsmasker. Sen stannade dom kvar hela kvällen & vi såg film ihop.
Det är lika varmt idag så idag blir det att gunga med Noah på lekplatsen vid vårt hus, en långpromenad med vagnen och sen träning ikväll. Niklas har också träning ikväll så min moster ska ha Noah den stunden jag är iväg..
Tur man har folk som ställer upp och hjälper en... :-)

Släkten

Idag kommer min släkt hit och gratulerar mig. Har önskat mig pengar till örhängen & till en ny tatuering som jag ska ha ovanpå vänster fot och en bit upp på smalbenet. Lär ju kosta en del, men vi får väl se vad jag får idag..
Sen på onsdag på min födelsedag kommer Niklas föräldrar ner (eller iaf hans mamma) och gratulerar mig och sen stannar hon/dom hela torsdagen också och passar Noah för vi ska köra några vändor med trädgårdsavfall till tippen och sen hämta mer singel & sand till där poolen ska stå.. Så varmt som det är idag så önskar man att poolen redan stod klar.. *flämt*
Uppdaterar senare med vad jag fick i present..

image4

Idag innan vi duschade Noah så klippte vi honom för första gången... Så nu har jag sparat hans första lockar i hans babybok... Hihi...

Fredagen

Igår var en underbar dag. För det första sken solen hela dagen och det var jättevarmt så jag & mamma kunde fika i trädgården + att jag fick planterat nya blommor i mina krukor.
För det andra så kom min nya mobil med posten igår och den är sååååå fin! *me like* Tack Niklas för en fin födelsedagspresent!!!
På kvällen såg vi film, åt godis & mös...
Idag blir det gymmet först vid halv tolv. Alexandra passar Noah för Niklas jobbar extra. Sen i eftermiddag blir det till att gräva upp en del av gräsmattan där vår nya pool ska stå.. Tur det är fint väder...

Noah

Tänkte så här på morgonkvisten visa några nya bilder på älsklingen...

262839-3262839-2

Onsdag

Då var det onsdag idag och denna dagen har bjudit på ett gympass i förmiddags med Alexandra och sen bar det av till Bauhaus och ICA Maxi med Niklas & Noah. På Bauhaus handlade vi resten av klinkern till trappan så nu ska det bara läggas..
Ikväll ska vi till Alexandra & Dick och se fotbollen Sverige - Island. Aldrig fel med lite sällskap..

Fullt upp

Idag har det varit fullt upp hela dagen. Gick upp med Noah halv sju i morse och började dammsuga hela huset och städa toaletterna. Efter Noahs frukostgröt kl 9 gick vi ut och gick en timme med vagnen och sen 10.30 var det bebisfika hemma hos Annika. Där var totalt 6 bebisar i olika åldrar som inspekterade varann mer eller mindre våldsamt. :-)
Efter vi varit hos Annika gick vi hem till min mamma och drack kaffe och snackade lite och Noah fick visa sin mormor hur duktigt han kryper.
Nu har jag snabbduschat för sen vid 16.30 bär det av hem till Alexandra för tjejkväll. Josefin kommer också med sin 2 månaders bebis...
Massa fika idag.. hehe...

Ny vecka

Då var det måndag igen... Tycker att veckorna bara flyger iväg. Snart blir Noah 1 år och det är tyvärr dags för mig att börja jobba.. Iofs händer inte detta förrän i augusti men jag tycker tiden går så fort att det känns inte så långt bort.. Usch, vill inte börja jobba.. men men, man måste ju...
Idag har det blivit en långpromenad med vagnen på en timme och på vägen hem gick vi inom ÖB och handlade lite.. Ikväll blir det gymmet med Alexandra. Skönt att ha någon att träna med ibland. Är inne i en seg träningsperiod nu så jag behöver någon som rycker upp mig.

Helgen

Jaha, då var det söndag idag och jag är trött och sliten i kroppen efter hårt trädgårdsarbete igår. La ju fiberduk & singel och kantsten i alla rabatter och det tog från 9 på morgonen till 20 på kvällen, men gud så fint det blev när det blev klart! Så nu ska det planteras i krukor om ett par veckor och sättas upp nytt staket på framsidan.

Idag har det blivit lite träning på förmiddagen och ikväll blir det 1-2 olika filmer och soffläge. Niklas är lika mör och trött som mig vill jag lova...

Fredag idag

Idag bjöd mamma på lunch på Ost & Vinhuset. Hade aldrig varit fär innan men där var hur fint som helst inne och det fanns gott om plats för barnvagnen och matstol och dom hade skötbord på toan. Kanon! Lite dyrt att luncha där kan jag tycka, men mamma bjöd ju som sagt & då kvittar det ju.. :-)
Ikväll har jag & älsklingen kollat på Shrek 3. Den var rätt rolig.. Sen överraskade Niklas mig med att ha beställt en ny mobiltelefon till mig som jag ska få på min födelsedag! Jippi!!! Och det blev den rosa Sony Ericsson son jag tjatat om också... :-)
Nu kallar sängen tidigt ikväll trots att det är fredag för imorgon bitii kl 8 kommer Alexandra & Dick med frukost till oss för sen ska här läggas fiberduk & singel i alla våra rabatter...

Bästa låten just nu...

Chasing cars med Snow patrol...


We'll do it all
Everything
On our own

We don't need
Anything
Or anyone

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world

I don't quite know
How to say
How I feel

Those three words,
are said too much
they're not enough
If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?

Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life

Let's waste time
Chasing cars

Around our heads

I need your grace
To remind me
To find my own


If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?

Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life

All that I am
All that I ever was
Is here in your perfect eyes
They're all I can see

I don't know where
Confused about how as well
Just know that these things
Will never change for us at all

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?

RSS 2.0