Bröllop

Igår var vi på Annika & Jeffs bröllop. De vigdes 16.00 i Norra Skrävlinge kyrka utanför Teckomatorp. Vigseln var otroligt vacker och Jeff sjöng sina bröllopslöften till Annika. Mina tårar flödade kan ni tro. Festen var jätterolig och maten var kanon. Här kommer lite bilder...
 image36
Jag & Niklas innan bröllopet

image37
Vigseln

image38

Annika & Jeff med med sin tärna och bestman

image39

Utanför kyrkan

image40

Jag & älsklingen

Helgen + nytt jobb

I fredags åt vi middag hos Annika & Jeff och sjöng klart vår singstar tävling. Tjejerna vann resten av skivorna så vi vann totalt med 7-3. Gött! :-)
Sen i lördags hade Noah kalas och fick kanonfina presenter bla en ny cykel, kläder i massor, terminsavgiften till babysimmet betald, pengar till skor & gummistövlar, pengar insatta på sitt sparkonto, leksaker och kudde.

Idag började jag mitt nya jobb. Ett vik på Rockadens förskola här i Landskrona. Jag måste säga att jag har aldrig träffat så trevlig personal och så härliga ungar innan (förutom Noah då så klart ;-) ). Alla var verkligen kanon och lokalerna är bara så fina. Önskar nästan jag placerat Noah där. Så det ska verkligen bli härligt att jobba där.

070816

Jaha.. denna veckan har varit den bästa hittills i sommar för det är nämligen den enda veckan som jag & Niklas har haft ledigt samtidigt. På måndag börjar jag nämligen jobba igen efter 14 månaders ledighet medan Niklas har semester 3 veckor till och därmed får sköta Noahs inskolning på dagis som börjar den 27/8.
I tisdags var Annika & Jeff här och fikade nästan hela eftermiddagen, vilket alltid är lika roligt och sen på kvällen hade jag tjejfika med Alexandra & Sandra. Mysigt var det...
Sen igår var vi på Ikea & Väla och kikade runt lite och fixade lite saker till vår klädkammare så vi får bättre plats med våra saker där.
Imorgon ska vi tillsammans med Alexandra & Dick hem till Annika & Jeff på middag för att avsluta vår singstar-tävling. Vi har 3 skivor kvar och det står 4-3 till tjejerna. Kan sluta hur som helst.
Sen på lördag har Noah 1årskalas! :-)

Snart är Noah 1 år!

Lilypie 1st Birthday Ticker

Helgen

Igår kväll var Niklas och spelade match så Alexandra & Dick kom hit och vi såg "Music & Lyrics". Den var helt okej. Sen när Niklas kom hem vid halv tio så sjöng vi lite singstar. Jag & Niklas vann över dom. :-)

Idag är Niklas på Jeffs svensexa hela dagen. Så himla synd att det har regnat... Iaf så ska jag, Sanne, Alexandra, Anna & Gabbi äta hämtmat och sjunga karaoke och snacka skit i myskläder hela kvällen. Som ett litet pyjamasparty..hihi

070808

Idag har jag, Niklas och Noah varit hemma hos Annika, Jeff och Ida. Det är verkligen roligt att se hur bra barnen leker med varandra nu och hur kul de har.  Sen är det alltid lika skoj att sitta och snacka med Annika och Jeff såklart.
Nu när vi kom hem därifrån så badade Niklas & Noah i vår pool. Noah tyckte att vattnet var lite kallt, men när Niklas kastade upp honom i luften och busade med honom så kom det härliga skrattet.
Ikväll blir det nog en bra film...

Helgen

I fredags var vi som sagt i Billeberga och spelade singstar och grillade flintastek. Gott var det och tjejerna vann 2 av skivorna och killarna vann en så nu står det 4-3 i skivor med 2 skivor kvar. Spännande...
Igår var jag på Annikas möhippa. Hon blev kidnappas och iförd sjuksköterskeuniform (hon jobbar som sjuksköterska) och sen klippte vi uniformen kort och så fick hon dricka i 2 kateterpåsar att ha i varje ficka att dricka ur. Sen tog vi båten till Ven och på båten drack vi champange och skålade. På Ven hyrde vi tandemcyklar och det var första gången jag cyklade på en sån. Roligt var det, men lite läskigt att sitta längst bak då man bara såg ryggen på den framför och inte ett dugg av vägen. Sen hade vi picknick på campingen och Annika fick utföra diverse uppdrag och sen skickade vi henne på Spa på Andrum Ven.  Då passade vi andra på att sola oss på gräsmattan i bikini för det var ju så varmt. Efter hennes spabehandling åkte vi på ost & vinprovning och sen tog vi båten tillbaka. På båten fick Annika sjunga karaoke och folk fick önska vilka låtar hon skulle sjunga. På kvällen hade vi knytkalas med mat & dryck, men jag fick sån hemsk migrän så jag fick åka hem tidigt. Spydde som fasen och huvudet dunkade och jag kunde inte äta. Väl hemma så bäddade Niklas ner mig och gick och handlade choklad, sen la vi oss och såg en film, men jag somnade efter halva. Mår fortfarande inte bra idag.. Får ju migrän då och då och det är INTE roligt...
Idag skiner solen och min mamma är på väg hit nu för att dricka en kopp kaffe i trädgården och lämna lite presenter som hon köpt till Noah nu när hon varit på Cypern. :-)

Fredag...

En sak jag INTE rekommenderar är: Att handla på City gross en fredag när det är fullpackat med folk med en snart 1-årig son som inte sitter stilla i kundvagnen och sen cykla hem med barn & matvaror.. *suck* Det gör jag inte om..

Jaja, ikväll är det grillning och sen fortsättning på på Singstar-tävling hos Alexandra & Dick. Annika & Jeff kommer naturligtvis också med sin Ida. Tjejer mot killar är det ju som gäller och hittills står det lika i tävlingen. (Vi har vunnit en skiva var) Nu innan vi ska dit ska jag fixa mina naglar tänkte jag och passa på att läsa lite när Noah sover.

Singstar

Igår kväll satt jag och Niklas och gick igenom 7 olika singstar spel. Det blev att vi sjöng karaoke i nästan 4 timmar!!! Hade det inte varit för att klockan nästan var midnatt och man skulle upp tidigt hade vi nog kunnat fortsätta hur länge som helst, för även om vi är urkassa på att sjunga båda två så är det superkul när man kommit igång. Tur var det iaf att vi gick och la oss för Noah envisades med att gå upp halv sex i morse.
Idag blir det fika med Linda och hennes flicka Emma en stund och sen kallar gymmet. Efter träningen blir det skitsnack med Alexandra medan Niklas spelar fotboll.

RSS 2.0