Överraskning och Tyras dop

Idag döptes Tyra. Vi kunde tyvärr bara medverka under dopakten och fick sen köra hem pga att Noah fick feber och var allmänt dålig. Men vi blev lovade tårta en annan dag istället :-) Det viktigaste var att hon fick sina fina presenter iaf.
Sen är det dags för vår stora överraskning... Noah ska bli storebror i april nästa år. Det känns stort och spännande :-) Våra familjer och vänner blev glada och min ena kollega på jobbet började gråta när hon fick veta. Det gjorde iofs två nära vänner också. Betyder mycket att få så varma reaktioner. Mår illa rätt så mycket, men vi får hoppas det går över snart.
Nu kommer snart Martin och Jeanette hit. Vi ska spela lite spel när Noah har gått och lagt sig.
Hej så länge...

Dålig uppdatering

Länge sen jag skrev här.. Har inte så mycket tid. Har dock tagit fina foton från Noahs fotbollsträning som jag lovar att lägga in i veckan så ni kan titta på mitt förhoppningsvis blivande fotbollsproffs ;-)
Livet rullar på. Full fart på nya avdelningen på jobb där jag trivs kanon med mina nya kollegor som är så omtänksamma och goa :-) På helgerna träffar vi vänner hela tiden och umgås mycket. Och så har Noah haft 2årskalas :-) Han fick så många fina paket. Tack så mycket alla! De sista gratulationerna får han på söndag så det blir några paket till minsann.
Annars har det hänt en annan rolig sak också men den skriver jag mer om senare... Nu blev ni nyfikna va?? Hahaha...

Miniwormo

Idag började Noah spela fotboll i Wormos knattelag Miniwormo. Han ÄLSKADE det. Som han skrek när vi skulle gå hem. Han hade nog kunna bosätta sig på fotbollsplanen :-) Så nu ska det inhandlas fotbollsstrumpor och fotbollsdress för det hade minsann de andra barnen. Noah var yngst och minst, men han hade lika kul för det. Kanske kan bli ett fotbollsproffs av honom så hans mamma och pappa kan gå i pension tidigt ;-)

Noahs nya sovrutin

Allt har gått hur smidigt som helst för Noah med flytten från spjälsäng till stor säng. Man får ligga bredvid honom en stund innan han somnar, men mellan 10 och 30 min har det tagit bara så det har gått över all förväntan. Hoppas verkligen detta håller i sig! Idag fick Noah sin första födelsedagspresent av Alexandra och Dick. En jättefin trafiklekmatta som passade perfekt in i hans nystylade rum :-) Tack så mycket!!

Dop

Idag döptes Isabella Emilia Berg i Saxtorps kyrka. Hade aldrig varit i den kyrkan innan, men den var fin. Var mest släkt och bara någon enstaka vi kände så när vi ätit upp åkte vi hem igen. Isabella fick en leksak av oss. Noah fick en likadan när han döptes av Kristin och han har verkligen älskat den så hoppas Isabella kommer att gilla den lika mycket.
I fredags var vi barnlediga! Vi passade på att gå på bio här i stan och sen den nya Batman och sen tog vi en välförtjänt sovmorgon på lördagen. Det var riktigt skönt. Sen igår kväll åkte vi till Billeberga och grillade med Alexandra, Dick, Annika, Jeff och våra barn. Det blev även lite singstar.
Ikväll blir det filmkväll med Alex och Dick. Vi ska se Hancock. Hoppas den är bra. Noah ska även sova sin första natt i sin stora säng. Uppdaterar er med hur det går för honom..

RSS 2.0