Helgen

I fredags var vi lediga hela familjen pga min farmors begravning. Den gick lugnt till väga och på kvällen efter begravningen bjöd mina föräldrar mig, Niklas, Noah, Martin och Peter på restaurang. Det var Noahs andra besök på restaurang och jag måste säga att han uppförde sig fint även om han inte åt så mycket av sin mat. :-)
Igår åkte vi till Blekinge till Niklas föräldrar för just nu går det knappt att vistas i vårt hus eftersom dom håller på att byta alla våra fönster. Här är en himla röra hemma och damm och smuts överallt.
Vi kom hem i eftermiddags igen och nu ikväll har Alexandra och Dick hållt mig sällskap några timmar när Niklas var på sin dykkurs.
Imorgon blir det till att va hemma från jobb för Noah är sjuk. Han har feber, ögoninflammation och är dålig i magen. Synd att byggarbetarna kommer bara för jag vet inte riktigt var Noah ska sova middag. Blir väl att gå hem till mamma eller något. Vi får väl se...

Fler kort från midsommar


Noah med sin sköldpadda


Noah och Ida dansar


Leker med Idas boll


Jeff och Annika med Tyra


Jag & Noah


Sluta pussa på mig mamma!


Niklas gungar med barnen


Jag och Niklas


Lilla Tyra sover gott hos Alexandra


Roligt att åka på filten!

Midsommar hos Annika och Jeff


Middag på trädäcket


Vibeke och Agge


Joakim med sin dotter Julia


Jag, Anna & Joakim


Dick och Ted


Vibeke, Annika och Alexandra


Jag och Niklas gosar med Annikas nyaste tillskott Tyra


Ett tag sen Noah var så här liten


Noah äter grillad korv med hela huvudet


Ted drar runt Noah och Ida på en filt genom hela huset

Detta var foto från den ena kameran (Alexandras). Fotona från vår egen kamera läggs upp om någon dag.


Min födelsedag

I fredags fyllde jag 26 år och jag hade mamma, mormor & Martin på besök på eftermiddagen först och fick fina presenter. Noah fick ett pussel av min mormor och han var mäkta stolt när han fick det inslagna paketet i handen och insåg att det var hans och att han fick öppna det helt själv. Sen flög iofs pusselbitarna all världens väg under eftermiddagen istället för att byggas med.
Sen vid 17 kom Sanne och Marcus förbi och fikade lite. Var länge sen vi träffade dom så det var trevligt.
I lördags kom Anna, Joakim, Annika, Jeff, Alexandra & Dick hit lagom till fotbollen kl 18 och jag fick återigen fina presenter. Sen kl 20 hade vi bokat bord på Napoli där vi åt filéfrossan, vilket innebär att man får äta hur mkt kyckling, fläsk och oxfilé man vill för 200kr.. Som vi åt. Jag trodde jag skulle spricka. Efteråt bar det hem till oss igen där jag dukade fram 2 olika desserter, men det var bara typ 3st som orkade äta efterrätt. Till sist sjöng vi igenom 2 skivor singstar. Det var en mycket lyckad dag!!! Tack till alla ni som var med!

Foton på min älskling

Noah badar skumbad

Noah badar skumbad



Testar sitt nya bowlingset



Man måste prova rutschkanan inomhus först innan man flyttar ut den i trädgården



Jessie kollar in hur det går



Vet minsann hur man dammsuger

Onsdag

Japp, idag är det onsdag hela dagen och jag sitter tillbakalutad i soffan på divanen skrivandes på min nya laptop som jag fick i morsdagspresent :-) Blev så glad för jag har så länge velat ha en laptop så man kan surfa på nedervåningen också i soffan.
Jag har nyss nattat Noah efter mycket bus och kel och nu väntar jag på att Niklas ska komma hem från bauhaus så att vi kan se film. Han är och handlar trätrall till trädäcket som nu börjar ta sin form. Han o Dick ska jobba vidare på det i helgen. På lördag är vi dessutom 14st som ska grilla hos Annika o Jeff. Hur vi ska få plats är en annan femma men det får lösa sig. Roligt ska det bli iaf. Sen på söndag fyller min mamma år och då ska hon o pappa bjuda på middag kl 16 innan Niklas ska iväg på dykkurs. Han ska nämligen ta dykcertifikat, vilket han velat länge. Så den kursen börjar på söndag. Ha det bra så länge alla ni som läser...

RSS 2.0