Mycket att uppdatera

I lördags fyllde Noah 3 år. Vi hade berättat att han skulle få ha kalas och baka sin egen tårta så det tjatade han om redan på morgonen. Han fick många fina presenter, men roligast var nog ändå alla ballonger som blåste upp som dekoration.

Igår var jag hos barnmorskan och flickan har redan fixerat sig, vilket tydligen är tidigt. Vi fick även parkeringskortet till BB i Helsingborg. Snart vecka 35 och vågen visar + 9,6kg.

Igår började även Noah sin fotbollsträning igen på miniwormo och detta året var han lagom stor. Han hängde med i reglerna och följde med de andra barnen. Där var några killar från hans avd på dagis också och de lekte fint ihop. Så nu ska han vara där en gång i veckan och springa av sig.

Lite bilder:


Så här högt kan man flyga när man leker med pappa i sjöarna i Saxtorp.




Presentöppning efter frukost på sin födelsedag


En stor radiostyrd bil


Man var tvungen att prova den ute på gatan


Noah med några av sina 15 ballonger


Noahs egen tårta som han hjälpt till att göra själv. Roligast var att trycka dit Nonstopen :-)


Blåser ut ljusen


Dags att åka till fotbollsträningen


Noah ska få en lillasyster

Igår var vi på ultraljud. Allt såg bra ut och vi fick veta att det är en liten flicka som väger ca 1900g och beräknas väga ca 3300 vid förlossningen. Ungefär som Noah då alltså. Så nu får vi en av varje :-)

Annars är det vecka 34 och vågen står på +9kg. Har fortf mycket myrkrypningar i benen som gör det svårt vissa kvällar och nätter men det går ju snart över.

Vecka 33 snart slut

Då var det vecka 33, eller slutet på veckan... Vågen står på +9kg och jag har börjat få ännu mer ont i fogarna, särskilt i ljumskarna, vilket gör att jag vissa dagar knappt kan gå, medan jag andra dagar mår fint. Niklas har köpt stödstrumpor till mig mot vatten i benen och det hjälper faktiskt :-) En del iaf...
Imorgon ska vi på stor fest. BK Fram har 75års fest och där är 120 anmälda till middagen. Det ska bli riktigt trevligt, jag ska bara hitta ngt fint att ha på mig (vilket inte är det lättaste i detta tillståndet). Men det löser sig säkert. Noah ska sova hos Alexandra och Dick så vi får sovmorgon på söndag också :-)
Nu ska vi snart åka och hämta pizza och sen hem till Annika och Jeff där vi ska äta och snacka lite och barnen ska leka. Det ska bli mysigt...

Nya bilder




Noah med sin nya favorit, kusinernas kattunge


Noah med fri tillgång till godisskålen uppe hos kusinerna




Äter på restaurang med farmor och farfar


En polisbil, det bästa som finns :-)


På en lekplats i Helsingborg


I bilen


I Granet


också Granet


Fikar på Ikea


Niklas och Noah på det nya dagiset


Sjöarna i Saxtorp




Mysig vecka

I måndags började Noah sin inskolning på sitt nya dagis. Han verkar trivas bra och personalen är trevlig men jag är för arbetsskadad och ska eg inte ta hand om hans inskolningar utan överlåta det till Niklas. Men men, det blir bra till slut.
I tisdags kväll var Jenny och Alexandra här och fikade. Det var jättemysigt och vi satt och pratade några timmar.
Igår åkte hela familjen ut till sjöarna i Saxtorp och Niklas, Noah och Jessie badade så det stod härliga till. Noah tyckte det var jätteroligt att busa med Jessie i vattnet och kastade flytleksaker till henne. Dit ska vi absolut åka igen :-)
Idag har jag inte mått så bra. Sover knappt på nätterna pga myrkrypningar o vatten i benen och idag har jag även haft sammandragningar och huvudvärk så det har inte blivit så mycket gjort. Niklas och Noah har spelar fotboll i trädgården men jag har mest varit inomhus. Jaja, inte så många veckor kvar nu iaf...

RSS 2.0