Grattis!!!

Ett stort grattis till Gabriella & Marcus som fick en flicka i morse genom kejsarsnitt! Hon vägde 4 kg och var 53 lång. En rejäl tös!

Äntligen helg!

Jag har verkligen längtat hela veckan efter denna underbara fredag eftermiddag ska jag säga dig... Har varit  trött och hängig hela veckan så jag vill verkligen ha helg nu. Slutade jobba halv fyra och har nyss kommit hem. När Niklas kommer hem med Noah om en kvart blir det handling på City gross och sen mysmiddag och soffan resten av kvällen med choklad..
Imorgon ska vi bjuda Alexandra & Dick på grillat som tack för att dom hjälper oss på söndag. Vi ska nämligen fortsätta hämta singel o grus och riva upp plattor. Tråkigt, men det måste bli klart. När plattorna är lagda är det bara att fortsätta någon annan dag med baksidan där alla plattor måste rivas upp pga det kommande trädäcket. Men det kommer bli skitsnyggt när det står klart.
Niklas ska även jobba extra 4 timmar imorgon och då ska jag passa på att gå med Noah till lekplatsen och gräva i sandlådan. Vi måste ochså hinna till Center syd innan grillningen för jag ska köpa ny klocka och Noah måste ha nya gummistövlar till dagis. Men det blir säkert bra.
Ha en trevlig helg alla som läser...

Torsdag

Då var det torsdag igen.. Veckorna bara susar förbi. I söndags blev det fika & sen pizza med familjen Svedenborn. Var mycket mysigt och Ida & Noah leker så fint ihop :-) I veckan har det mest varit jobb, så även idag och imorgon. Ska snart bege mig mot Häljarp på min cykel. Jobbar 9-16.30 idag. Vi har även börjat teckna på hur vårt fina trädäck ska se ut. Blir ca 75 kvadratmeter stort. Kommer bli kanonfint. Alla fönsterföretag har också varit här nu och lämnat sina offerter så får vi se vilka som blir billigast. Lär bli dyrt, men absolut värt det.
På lördag ska det premiärgrillas med Alex & Dick och på söndag ska grabbarna lägga sten och hämta singel och jag ska riva upp plattor på baksidan. Alexandras uppgift blir att roa Noah :-)
Nej, nu kallar jobbet. Ha en skön dag!

Nya foton

image62
Har klättrat uoo i Alexandras fåtölj

image63
Ida & Annika m bebisen i magen

image64
Niklas hemma hos Alex & Dick

image65
Noah har tagit Idas rosa napp

image66
Noah sitter på Jeffs fötter

image67
Min bror Martin & hans Jeanette

image68
Niklas hemma hos Jeanette

image69
Spelar boxning på Nintendo Wii! Så jäkla roligt var det men gud vilken träningsvärk man fick :-)

image70
Noah med popcornsskålen på huvudet hos Jeanette

image71
Jag & älsklingen

Jaha

Sitter här en stund på morgonkvisten. Måste strax cykla till jobb, jobbar 9-16.30 idag, sen blir det hem och leka med Noah. Niklas ska spela fotboll ikväll så när Noah lagt sig får det bli en timme på orbitreken. Var på 4 timmar långt personalmöte på jobb igår. Mindre roligt och ännu mindre roligt var att chefen inte ens vet hur arbetslagen kommer att se ut till hösten :-(  Alltid jobbigt att inte veta sånt.
På lördag ska vi sjunga singstar hos Alexandra & Dick tillsammans med Annika & Jeff. Ska bli mysigt. Länge sen vi gjorde det nu. Annars händer det väl inte så mycket. Bara 3 veckor kvar tills Ullared! Weee!!

RSS 2.0