V 40

Jaha, nu vill jag inte mer... Vågen står på +12,5kg, jag har haft onda förvärkar i rygg och mage i 1½ vecka och jag är jämt på dåligt humör och osocial. Vill bara att Kotten ska komma ut nu så man kan få bli sitt vanliga jag igen och kunna röra sig igen.
Idag blev hela huset dammtorkat och dammsugat, BB-väskan är så gott som färdig och Kottens säng och vagn är bäddad. Så anytime passar bra...

Igår bakade jag och Noah massor av kanelbullar. Jag kan liksom inte leka så mycket med honom längre, särskilt inte på golvet så det fick bli bakning. Han åt massor av deg och fyllning under tiden, men där blev ändå en del bullar.
Ikväll ska jag på fika i Ängelholm hos Jenny tillsammans med Alexandra och fast jag eg inte känner för det utan helst vill ligga i soffan så vet jag att jag kommer att få en trevlig kväll.

Vecka 39

Då var det snart dags får vi hoppas! Var hos barnmorskan idag och magen hade växt 1 cm (ligger fortf lite under kurvan) och vågen stod på +12kg. Järnvärdet var bättre än förra gången och bebisens hjärtljud låg på 140. Hennes huvud hade sjunkit längre ner och det förklarar de förvärkar jag haft de senaste dagarna. Vi får väl se när hon behagar komma ut.

Igår var en mysig dag. Vi var hos Annika och Jeff i 3 timmar och fikade och barnen lekte. Sen kom Niklas föräldrar förbi en timme innan de åker på semester och lämnade lite kläder till bebisen och såpbubblor till Noah. De ska vara borta 2 veckor.

Ikväll kommer Jenny och Alexandra och äter kvällsmat. Ska bli roligt. Länge sen jag såg Jenny nu för dom har haft semester. Finns säkert mycket att skvallra om :-)

Helgen

Nu sitter jag och väntar på Niklas och Noah som är iväg och köper bullar till frukost. Gott ska det bli tillsammans med en mugg varm oboy :-)
Igår var en supermysig dag. Niklas var iväg och dök på fömiddagen och då passade jag och Noah på att baka lite och jag städade. Fick tom torkat köksluckorna. Sen åkte vi hem till Annika och Jeff och fikade på hemlagad rabarber och björnbärspaj som var supergod och barnen lekte 2 timmar.
På kvällen gick jag och Niklas på bio och såg "Flickan som lekte med elden" och den var bra. Inte lika bra som den första filmen men ändå klart godkänd. Alexandra och Dick var här hemma hos oss medan vi var på bio och höll ett öga på Noah. Vi gick på den tidiga föreställningen så vi var hemma redan halv nio igen.

Idag ska Niklas spela match och sen måste vi bli klara med staketet. Annars får vi se vad dagen har att erbjuda för mig och Noah...

Opererad

Jaha, då är man nyopererad i ansiktet. Har tagit bort en 2 cm stor leverfläck som visade sig vara på väg att bli farlig. Den satt vid hårfästet på höger sida och syntes inte så mycket men tro mig att det gör mina stygn och mina plåster. Dom fick dessutom raka bort lite hår på den sidan, men det växer ju ut igen. Ont som ... gjorde det och jag svimmade av en gång. Så nu äter jag godis och sitter i myskläder och tänker inte göra mer idag. Jo mysa med Noah sen så klart när han kommer från dagis.
Om 10 dagar ska de ta mina stygn.

Vecka 38

Dags för vecka 38 (det närmar sig med stormsteg) och vågen visar + 11,5kg. Har börjar bli jättehungrig hela tiden så jag vet inte om kroppen bunkrar upp inför förlossningen. Jag har också börjat att packa förlossningsväskan, men det är lite småsaker som måste fixas innan det är dags.

Idag har vi börjat sätta upp vårt staket på framsidan. Men vi fattas lite saker så nu när vi hämtar Noah kl 13 så ska vi inom Jem och Fix och köpa det sista så vi kan sätta upp det sista ikväll när Noah somnat. Sen ska det bara målas svart, men det får bli en annan dag. Fint kommer det bli iaf!

V 37

Vecka 37 nu och idag var jag hos barnmorskan. Vågen står på +11kg och min mage följer sin egen kurva men ligger lite under medel, men det gör ju inget. Hjärtljuden var 138 idag. Nu närmar det sig...

I tisdags var det Noahs tur att slå sig. Han trillade på dagis och fick ett jack i bakhuvudet. Dom hade rengjort såret från blod och hållt koll på honom så att han inte hade hjärnskakning men han var pigg som vanligt sen när Niklas hämtade honom. Han är lite vild den där...

Helgen

I lördags var vi på Gekås i Ullared. Blev lite besviken för jag hittade inga klänningar till bebisen och inga jeans till mig själv. :-( Klänningarna började inte förrän i strl 74 och det är ju ett väldigt bra tag tills dess. Hittade heller inga munkjackor i strl 62 eller jacka i strl 68. Jaja, det får väl bli HM då som min mamma sa.

Igår var jag klantig nog och trillade ner för vår trappa med resultatet att idag kan jag knappt varken ligga eller sitta då jag har jätteont från armen ner över rygg, rumpa och ben på höger sida. Det är inte skönt direkt. :-(
Niklas gick bakom mig i trappan (jag halkade på mina byxor) och han sa att han såg framför sig hur vi fick köra till förlossingen i ilfart om jag hade landat fel. Hoppas det onda snart går över iaf. Ska bli intressant att se hur jag ska sitta i körskolebilen imorgon dock..

Torsdag

Idag är det torsdag och jag har varit på körskolan och gymmet. Nu står en lasagne i ugnen och väntar på att Niklas ska titta hem från jobb. Ska bli gott. Noah har varit på heldagsutflykt med dagis idag så han är också ganska trött så det blir ett bad för honom efter middagen och sen tidigt i säng tror jag.

Noahs fotboll gick sådär igår. Han kompis från dagis var inte där och Niklas var iväg och dök så mormor fick komma dit och assistera och springa med honom. Efter fotbollen åt vi kvällsmat hos mamma/mormor innan vi åkte hem.

Imorgon ska Alexandra färga mitt hår, det behövs kan jag säga och min tanke är att jag ska storstäda så mycket jag orkar och kan. Sen ska vi lämna Noah hos Cilla för han ska sova över där eftersom vi ska åka till Ullared på lördag morgon. Det ser jag verkligen fram emot!!!!

V 36

Vecka 36 och vågen visar ett kg mer än förra veckan så nog växer bebisen och magen som den ska. Har nyss ätit frukost hela familjen och Noah ska strax till dagis. Sen väntar städning och fika med Tessan i stan och i eftermiddag ska jag med Noah på hans fotboll. Niklas ska iväg och dyka hela kvällen.
Ser ut att bli fint väder iaf..

September

Ja då var det redan september och jag har drygt 4 veckor kvar tack gode gud. Det börjar bli riktigt jobbigt nu. Magen har växt som bara den de senaste 2 veckorna och jag är full med vatten i händer, ben och fötter. Men den som väntar på något gott...

I lördags hade Noah kalas igen, denna gången för Niklas familj. Han fick baka ytterligare en tårta (han tjatar nu varje dag om att han ska baka tårta) och fick massor av fina presenter. Bland annat fick han nytt påslakanset med Disney Cars (han har redan ett, men detta var inte likadant) och han var överlycklig när vi bäddade hans säng med det nya lakanet igår.
Vi fick även lite kläder till bebisen i magen och det tas alltid tacksamt emot :-)

I lördags var vi även hemma hos Annika och Jeff och även där fick vi kläder till bebisen som Ida och Tyra haft. Så nu på lördag den 5 ska vi handla lite till på Ullared både till oss och till barnen :-) Ska bli roligt att åka dit.

Ikväll ska jag fika med Alexandra och Jenny. Dom kommer hit med bullar efter fem och imorgon blir det fika i stan med Tessan. Länge sen jag såg henne nu...

RSS 2.0