070929

Ikväll ska jag & Niklas ha Erotikparty hemma hos oss. Vi blir 10st och det ska bli jätteroligt. Har nyss lämnat Noah hos mina föräldrar där han ska spendera natten och gud va skönt det ska bli med sovmorgon imorgon!!!!
Igår kom Alexandra och Dick förbi med presenter till Noah. Han fick en tunnel och en koja/tält från IKEA till sitt rum att leka med och både han & vi blev jätteglada och tacksamma för presenterna såklart. Idag har vi packat upp dom och han har suttit i sin koja ett tag och lekt med sina saker. Ska lägga in foto sen. Sen stannade dom här ett tag igår kväll (Alex & Dick då :-)) och så sjöng vi lite på den nya singstar skivan (Rock Ballads). Sååååå bra skiva!!!
Nä, nu är det dags för en cider...

Noah fortfarande sjuk

Jaha, inget jobb för mig idag heller och Noah lär inte gå på dagis en enda dag denna veckan heller. I lördags fick jag cykla iväg med honom till doktorn för då hade han fått öroninflammation, lagom till maginfluensan var över. Så nu äter han penicillin och har fortfarande 39-40 graders feber stackaren. Så nu vid 13 ska vi tillbaka till diktorn och få ett läkarintyg så vi kan va hemma med honom från jobb denna veckan också. Jag ska bara va hemma idag sen ska Niklas va hemma resten av veckan. Känns dumt att va borta för mycket så här när man nyss börjat nytt jobb.

I lördags kväll var vi som sagt hos Annika & Jeff och vi fick kanongod mat och hade supertrevligt. Var väl hemma vid 02. Sen igår åt vi kinamat och slappade i soffan med vår lilla sjukling.
Ikväll kommer Alexandra hit och snackar lite skit. Niklas spelar match ikväll och är inte hemma förrän vid 22, så det ska bli skönt med lite sällskap.

image42

Vår lilla sjukling...

070922

Idag är Noah 13 månader! Jisses vad tiden går fort. Tyvärr har han varit sjuk i maginfluensa och feber hela veckan så jag har varit hemma med honom. Men nu brljar han bli lite bättre så det blir säkerligen jobb och dagis igen på måndag.
Ikväll ska jag & Niklas & Noah hem till Annika & Jeff & Ida på middag. Dom skulle bjuda på nån god vitlökskyckling. Låter mums.. Sen ska vi sjunga den nya singstar-skivan (schlagerhits) och det ska bli roligt.
Nu kl 15 kommer Sanne hit och fikar. Måste ju höra hur hennes USA-resa har varit! Hoppas hon har lite foto att visa!

Lördag

Vi skulle egentligen på fest ikväll hos Caroline & Goran, men Noah har blivit sjuk med hög feber och förkylning och är så pipig och gnällig att jag har inte hjärta att lämna bort honom över natten. Niklas får gå på festen själv så kommer Alexandra & Dick hit med godis och filmer ikväll istället och håller mig sällskap.
Imorgon står det vikning av tvätt, dammning och en långpromenad på schemat. Sen blir det väl soffläge hela kvällen. :-)

070910

I lördags körde vi som sagt upp till Blekinge till Niklas familj och Vero Moda där uppe hade haft rea så Niklas mamma hade köpt en klänning, en skjorta och 2 tröjor till mig :-) Sånt blir man alltid glad för!!!
Hela släkten på Niklas pappas sida hade kört upp med sina familjer så det var stor grillfest och alla sov över över hemma hos Katarina (Niklas syster). Sen körde vi hem vid ett på söndagen.

Idag har jag jobbat och städat och nu kl 17 ska jag på personalmöte :-( Boooring, men man måste ju...

Helgen som kommer

Ikväll ska vi se film med Alexandra och Dick. Ska blir mysigt. Sen imorgon blir det först ett gym-pass och sen kör vi upp till Blekinge till Niklas familj. Resten av hans släkt från Landskrona ska också dit för vi ska ha grillfest där uppe och sova över där allihopa till söndag. Ska bli roligt även om jag inte gillar att sova borta. Men Noah måste ju få träffa sin farmor och farfar också :-)
Nu är det snart dags att hämta Noah på dagis. Han verkar trivas och hans personal är trevlig. Skönt!!!

image41

070901

Idag är det förste september..Tiden bara flyger iväg känns det som. Ikväll kommer Martin, Jeanette, Alexandra, Dick, Annika & Jeff hit och äter fondue och dricker lite gott. Ska bli mysigt.. Annars jobbar jag mest och pusslar med dagistider och träning och försöker hitta rutiner med städning osv.. Tar väl ett tag innan man kommer in i det. Nu ska jag fixa mig lite, sen ska jag & Alexandra ut och gå en timme.

RSS 2.0