Helg

Igår blev vi spontanbjudna på middag hem till Annika och Jeff. Det var supertrevligt och skönt att komma ifrån och tänka på annat och bara ha det mysigt. Hemma hos dom kan man vara sig själv och det är så gudomligt härligt.
Vi stannade till halv tio ca sen höll Noah på att somna stående framför tv:n så då packade vi in barnen i syskonvagnen och gick hemåt.
Idag kommer Niklas faster på besök för att titta på lilla Vilda och sen ikväll blir det en tur till lillebror i Helsingborg för lite tacos och Nintendo Wii. Noah har blivit lovad McDonalds till middag så han längtar mer än någon annan till klockan blir fem :-)
Mamma har dessutom betalat en kille som ska putsa alla våra fönster åt oss :-) Precis innan man ska julpynta med ljusstakar kommer han och fixar alla fönsterna. En perfekt present!!

En dag för att samla ny positiv energi

Japp, en sån dag har denna familjen haft idag. Solen sken på oss när vi packade bilen full med varma kläder, barnvagn och matsäck och gav oss iväg på en heldagsutflykt till Skånes djurpark. Vädret höll i sig och naturen skiftade i underbara färger. Matsäcken smakade bra i solskenet och djuren visade sig från sin bästa sida i parken. Noah sprang av sig och lekte och beundrade storögt alla djur. Kallade på grisen och hästen och pratade med fjällräven och matade kaniner. Vilda sov sig igenom hela utflykten i vagnen.
En underbar dag helt enkelt sett med helt nya ögon ur ett helt nytt perspektiv...
Sug på den du...

One moment in time

Denna helgen har varit skit på mer än ett sätt... Två stora saker har hänt som vänt upp och ner på en hel del i min värld. Just när allt känns som jobbigast händer det där... Det där som gör att man tar ett djupt andetag och får ny styrka. För mig var det idag när jag fick sova middag med en timme med bägge mina underbara barn i dubbelsängen. Att bara ligga och titta på dom bägge när de sover så gott bredvid varandra.
Det är äkta kärlek det...

Äntligen...

Helgen tillbringades med Niklas familj i Blekinge. Då fick vi bokat våra flygbiljetter till Thailand. Den 15 mars åker vi och den 20 mars gifter vi oss på stranden på Koh Lanta. Det ska bli så mysigt. Håller på att maila lite med tjejen som ska vara vår bröllopskoordinator där nere för att kolla upp vilken strand vi ska gifta oss på, fotograf osv, allt som tillhör egentligen. Det är tänkt att vi ska vara en vecka på Koh Lanta, 3 nätter på Phi phi öarna och 3 nätter i Krabi. Semestern avslutas i Bangkok där vi ska shoppa lite. Niklas familj ska ju följa med, vilket ska bli roligt och skönt. Många som kan hjälpas åt med barnen ;-)

Foton på barnen kommer inom kort...

Utlovade bilder




Spelar Rock band


Vilda alldeles nyfödd


Stolt pappa på BB


Glad för sin lillasyster


Min fina familj


Puss puss









Vilda Nike Aurora Wiberg

Då var hon äntligen här, vår fina Vilda och hon är precis så underbar som vi drömt om. Tjockt mörkt hår och fina stora ögon.
Vaknade 00.30 natten till lördagen av en värk och de kom regelbundet med en gång med 6 minuters mellanrum. Kl 03 ringde vi hit Alexandra och Dick för att kunna åka in till förlossningen och då kom värkarna med 4 minuters mellanrum. Kl 03.40 kom vi till förlossningen i Helsingborg och då var jag redan öppen 6 cm och 05.20 är Vilda född. Allt gick kanon och jag blev inte sydd alls :-) Åkte hem vid 13 samma dag, vilket var skönt. Vildas läkarbesök igår gick kanon och hon har fått sin Ok-stämpel :-) Amningen funkar också som den ska.
Lovar att lägga in foto sen. Så länge får ni titta på henne på webbisar på Helsingborgs lasaretts hemsida.

......

Jag hade rätt. Jag fick en väldigt trevlig kväll igår hemma hos Jenny. Hon bjöd på goda bullar och massa pålägg och te. Är så glad att jag åkte iväg!

Idag har jag jätteont i rygg och mage men det är väl bara förvärkar som vanligt som jag hoppas inte på något. Jag är superförkyld och Niklas har börjat få ont i halsen så han ska stanna hemma från träningen ikväll och så ska vi tända ljus och se film när Noah somnat.
Jag och Noah har fortsatt vårt bakande idag. Det blev chokladbollar och sen en fläskpannkaka till middag. Tur han gillar att vara i köket och hjälpa till så länge jag är så här orörlig. Vi har även byggt armband.

Regnet öser ner utanför fönstret och jag tycker det är helt okej och mysigt faktiskt med tanke på vad kvällen ska erbjuda. Imorgon ska jag och Noah hem till Cilla och Anton efter dagis på fika och lek. Ska bli trevligt..

RSS 2.0