Utepremiär

Igår satt vi ute och åt på altanen för första gången i år. Det var så mysigt. Känns verkligen som sommar när man kan göra det. Hoppas det fina vädret håller i sig.

Ullared!

Igår var vi på Ullared och handlade. Fick köpt massa kläder till Noah, men de hade tyvärr inte så mycket till bebisen. Så vi bestämde oss för att åka dit efter nästa ultraljud om man kan se könet då eller när bebisen är född och köpa på oss kläder då istället. Vi hittade iaf bilbarnstol och babygym :-) Sen igår kväll var vi och grillade hos Annika och Jeff. Gick hem redan vid 22 för man var ganska mör efter att ha gått upp 04.45 och gått på Ullared några timmar.
Idag blev det storstädning och en promenad. Ikväll har vi bestämt oss för att ha ostbricka med ost, kex, räkor och vitlöksbröd. Ska bli gott..

Ringen


Min vigselring

Vigselring

Idag har jag varit och beställt min vigselring. Tack Gabbi för den fina rabatten och för att du tipsade mig om att beställa nu innan guldet prishöjs :-) Man får utnyttja de kontakter man har..hehe
Vi blev även spontanbjudna på middag hos Annika och Jeff ikväll. De hade wokat kyckling med kokosmjölk och det var supergott. Noah fick busat av si med Ida och Tyra också.
Nu är man ledig i 4 dagar. På fredag ska jag och Niklas på bio och se Änglar och demoner och på lördag bär det av till Ullared. Noah ska sova hos Cilla och Martin natten mellan fredag och lördag. så han slipper följa med till Ullared. Inget ställe för ett barn direkt.

......

Då var det strax dags för vecka 21i graviditeten och man har gått halvvägs, lite till tom. Vågen står på +3,5kg och det är ju verkligen helt okej. Jag känner jättemycket fosterrörelser och det är så mysigt och i onsdags kunde Niklas känna för första gången utanpå magen hur bebisen puffade.
Annars har planeringen för vårt bröllop dragit igång. Eftersom vi bestämt oss för att gifta oss på stranden i Thailand och sen ha en fest när vi kommit hem så har vi börjat kolla lite på flygbiljetter och hotell och ett datum som passar. Lutar åt i mars 2010. Längtar redan...

Ultraljud

Igår var det äntligen dags för vårt rutinultraljud. Allt såg bra ut och bebisen är frisk, men den var blyg och låg med benen i kors så vi fick inte veta könet. Men det kommer ju ett ultraljud till i vecka 32 och förhoppningsvis kan man se det då :-) Huvudsaken är ju egentligen att bebisen är frisk. Vi fick riktigt fina bilder med oss hem!!

London

Nu har jag och Niklas varit iväg i London onsdag till lördag och vi har haft det så underbart. Vi har nog sett allt man ska se i London och vi har gått flera mil för vi har knappt tagit tunnelbanan alls. Vi har sett Trafalgar square, där Niklas gick ner på knä och friade till mig!!!!!!!!! Så nästa år blir det bröllop! Kan ni tänka er?! Vi såg Themsen, Tower Bridge, Towern, Picadilly circus, Parlamentshuset, Westminister abbey, Buckingham palace, St James´s park, Big ben, vi var på Madame Tussauds och London dungeon och åkte London eye.
Igår kväll var vi hemma hos min kompis Emma i hennes hus i London som hon delar med 5 andra som alla kommer från olika länder i Europa. Vi blev bjudna på lasagne och allt man kan tänka sig att dricka och en supergod kladdkaka till efterrätt. Vi satt länge och pratade och skrattade och lekte Rizlaleken (ny lek för mig och Niklas, men gud vad rolig) och det var superintressant att lära känna nya människor från helt olika kulturer som ändå klarar av att bo ihop sedan flera år. Hoppas verkligen vi får träffa dom alla snart igen.
Hotellet var superfint och fräscht med jättegod frukostbuffé.
Lite bilder:





Pariserhjulet i bakgrunden är London eye som vi åkte.


På Trafalgar square efter frieriet!


Så här glad blev Noah för sin nya fotbollsdräkt som vi köpte åt honom i London!

Snart London!

Bara 3 dagar kvar sen flyger jag och Niklas till London. Ska vara borta onsdag till lördag. Fick resan i julklapp av Niklas föräldrar och barnvakt ingick så dom kommer ner från Blekinge och bor hemma hos oss och passar Noah under tiden vi är borta. Det ska bli skönt att få lite egentid tillsammans men det känns ändå konstigt att lämna Noah så många dagar.
Det har varit skönt att vara lite ledig nu några dagar. Har passat på att träffa kompisar alla dagarna och det har varit så mysigt. Nu är det söndag kväll igen och Martin och Jeanette är på väg hit med ett nytt spel dom köpt så vi ska bara sitta i köket och spela lite och snacka skit. Aldrig fel...
Går in i vecka 19 snart... Tiden går sååå fort..

RSS 2.0