Helgen som gått

I lördags åkte vi till Köpenhamn med Annika, Jeff, Ida, Alexandra & Dick. Vi gick på zoo och tog sen tåget vidare mot Bakken. Men när vi steg av tåget i Klampenborg så vräkte regnet ner, trots att vi hade haft fint väder i Köpenhamn. Så vi åkte hem till Landskrona istället och gick hem till Annika & Jeff allihopa. Där beställde vi hem pizza, drack öl och Smirnoff Ice och lekte Singstar på deras playstation. Det är ett karaoke-spel och vi tävlade i lag, tjejer mot killar och det blev jämt. Vi har fortf 2 skivor kvar att sjunga så det ska vi göra på fredag för att se vem som vinner.

image31


Noah i vagnen på väg till tåget

image32

Noah & Ida busar på tåget

image33

Noah & Niklas tittar på sköldpaddorna

image34

Noah & Ida i vagnarna på Zoo

image35

Jag & Noah myser lite...


070726

Jaha, torsdag idag & Noah är sjuk. Han blev dålig igår och det håller i sig fortfarande. Feber och jätteförkyld. Hoppas han är bättre inför Danmarksresan på lördag bara. Vill ju knappast behöva ställa in det en gång till.
Idag har jag varit på gymmet och tränat. Sen kom mamma hit och fikade lite. Hon reser ju till Cypern imorgon och ville träffa Noah innan hon åkte. Sen ikväll när Niklas spelar fotboll så kommer Anna & Alexandra hit och snackar skit. Ska bli hur mysigt som helst. När Niklas kommer hem sen så blir det myskväll framför "Las Vegas". Har in handlat lite onyttigheter till oss till ikväll. :-) Mums...

070724

Jaha, regnet fortsätter att ösa ner och mördarsniglar äter upp mina fina blommor i trädgården.. *suck* Niklas säger att jag ska döda dem genom att klippa av huvudet på dem, men jag är för äckelmagad för det.. Blää..
Nu har Annika & Ida varit här i 2 timmar och det är lika roligt varje gång att se när Noah och Ida leker och spanar in varann. De har mer och mer glädje av varann för varje vecka som går.
Ikväll ska Niklas spela fotboll och då kommer Gabbi hit och snackar lite skit. Sen när Niklas kommer hem ska vi mysa med film.

image30

Noah, pyjamaspojken...

070723

Igår var Martin & Jeanette här. Det var lika trevligt som vanligt. Satt & snackade, spelade lite tv-spel och såg en film. Idag har jag varit på gymmet en sväng. Min mamma passade Noah. Nu har jag nyss nattan honom & Niklas har stuckit till sin fotbollsträning så jag ska slappa i soffan med lite godis & en bra bok.
Imorgon kommer Annika & Ida hit och fikar. Mys pys...

Skitväder

Jag, Niklas, Noah, Annika, Jeff, Ida, Alexandra & Dick skulle egentligen åkt till Damnark idag, Zoo på förmiddagen & Bakken på eftermiddagen. Men när vi vaknade i morse och regnet öste ner så bestämde vi oss för att åka nästa lördag istället. Hoppas det är sol då iaf!!!!

Så nu sitter jag här och är uttråkad till max. Niklas håller på att måla hallen och Noah vilar lite. Måste iaf hem till mamma och hämta mina nycklar för nu behöver hon ju inte rasta Jessie i eftermiddag. Sen får vi väl se vad som händer idag...

070719

Idag har jag varit ute & gått (som vanligt), sen blev det frukost hemma hos min mormor. Min mamma var också där. Mormor måste nämligen sy in min aftonklänning som jag ska ha på Annika & Jeffs bröllop i augusti då den är för stor och för lång. Men det fixar hon! :-)
Vid halv ett kommer Anna hit och fikar. Ska bli roligt att sitta & snacka lite skit.
Igår var vi en tripp på Ikea och Biltema. Blev bland annat inköp av nya huvudkuddar till sängen och gud vad jag älskar min nya kudde!!!!!! :-) Den var ganska dyr men det var det sannerligen värt! Har sovit sååå gott.
Sen var vi och storhandlade mat på City gross i Hyllinge också. På kvällen blev det myskväll med 2 filmer. "We are Marshall" och den nya "Fantastic 4". Dom var bra bägge 2.

image29

Noah äter spaghetti m köttfärssås...

Jaha...

I söndags var Alexandra & Dick här och såg 2 filmer.. Alltid mysigt med lite sällskap. Sen igår kväll var Martin & Jeanette här. Det var verkligen länge sen vi träffade dom så det var jätteroligt. Vi spelade kort och yatzy oxh satt och snackade.
Idag har jag Noah varit på långpromenad och sen var vi nere i stan. Jag handlade ett nytt linne för mitt sista presentkort på Olofsson och sen lite nya kläder till Noah.
Ikväll kommer Annika, Jeff & deras Ida och Alexandra & Dick hit och grillar och dricker lite cider & öl. Niklas är ledig imorgon som tur är..

Veckan som gått

I torsdags satte Niklas & Dick fast vår nya ytterdörr och gjorde klart trappan. Nu är det bara sidorna av trappan som ska putsas upp och så ska där upp ett staket. Jättefint blev det!!
I fredags var vi bjudna hem till Anna & Joakim på middag och dom bjöd på mat från Rhodos. *me like* Alexandra & Dick var också där och det var en jättetrevlig kväll.
Igår var Noah på sin första karneval. Först vid 15 var vi nere och såg karnevalståget och sen vid 18 kom Sanne & Marcus, Alexandra & Dick till oss och så grillade vi och drack färgglada drinkar. Sen vid 21 gick vi ner en sväng på karnevalen ihopa. Noah låg i vagnen med hörselkåpor och somnade så gott.

image24

Noah och Niklas kollar karnevalståget

image25

Noah äter klubba

image26

Jag & Noah i vårt kök innan karnevalen

image27

Sanne & Marcus

image28

I sin vagn med hörselkåpor nere på kanevalen

Helgen som varit...

Niklas föräldrar har varit nere hos oss fredag till söndag för att hjälpa till att lägga klinker på vår trappa. Och hur underbara svärföräldrar jag än må ha så är det alltid lika skönt när de kör hem igen och man kan andas ut. De har som tur är med sig sin husbil varje gång de är nere och sover i den så man är inte inpå varandra hela tiden iaf.
Alexandra & Dick var också här och hjälpte till, så nu är klinkern lagd. Niklas ska foga det på onsdag och på torsdag ska Niklas & Dick sätta in vår nya ytterdörr. Kommer bli jättefint när det är klart och då lägger jag in ett foto.

Idag blir det långpromenad med min mamma och sen gymmet ikväll. Har nyss dammsugat hela huset och klippt ner en rosenbuske i trädgården som inte tålde allt regn som kom förra veckan. Den såg lite ledsen ut...

Måste ha med en bild på min stjärna också...

image23

Jäkla regn...

Blev ju ingen träning för mig idag eftersom vi pga detta jäkla regnet har översvämning i källaren. Niklas har fixat & donat här nu och nu väntar vi på kommunens jour ska ringa upp oss och sen komma med spolbilen. Nästan alla husen här ute har översvämning så det är långa köer. Som tur är så förvarar vi inget i källaren utan har våra saker på vinden.
Jaja, hur som helst är jag sur för missad träning, men jag får gå imorgon & på söndag eftermiddag istället.

Onsdag

Idag har det blivit en runda på gymmet. Kändes skönt att träna idag faktiskt. Sen ikväll ska Anna & Joakim bjuda oss på kinamat. Ska bli gott, var ett tag sen vi åt det. Sen blir det väl till att sitta & snacka lite skit och prata om deras semester (nyss hemkomna från Mallis). Mysigt...

Igår var Alexandra & Dick här och såg film. "Batman begins" blev det och den var helt okej.
Nu vill jag ha massa sol så vi kan bada i vår pool!!!!!!

Tisdag

Idag blir det städning, långpromenad med vagnen 1 timme och läkarkoll på bvc för Noah. Efter vi varit där ska vi hem till min mamma på fika. Mysigt.. Är såååå trött på detta vädret så jag kan kräka.. Nu tycker jag att det är dags för lite solsken..

Här kommer några fler foto från festen i lördags som Sandra tog med sin kamera.
image20

Jag & Sandra

image21

Min fina älskling...

image22

Jag & Thomas

Landoras våravslutning

Festen i lördags var myclet lyckad och vi hade kanontrevligt! Sen var det skönt med sovmorgon också kan jag tillägga! Idag blir det långpromenad, sen kommer Alexandra & Anna hit på fika 12.30. Ikväll blir det gymmet...
Här kommer lite foto från i lördags..

image14

Jag, strax innan festen...

image15

Niklas & Tobbe med Johan i bakgrunden...

image16

Pår & hans Tessan

image17

Min bordskavaljer för kvällen, Bengzen...

image18

Sandra...

image19

Hampus & hans höggravida flickvän..

RSS 2.0