Uppdatering

Noah fick va frisk en vecka, sen blev det maginfluensa och öroninflammation. *suck* På bvc i tisdags gick det inte heller bra. Iom att han varit sjuk så mycket den sista tiden har han gått ner mycket i vikt så nu måste vi på återkontroll om 8 veckor och kolla så han växt till sig. Stackaren...
Imorgon ska jag stänga på jobb, men Niklas har lovat mig kinamat när jag kommit hem och vi nattat Noah :-)
Sen på lördag blir det storstädning, sen kommer Anna, Alexandra & Therese och fikar 15 och sen på kvällen ska vi äta middag & se schlager hos Annika, Jeff & Ida. Massa myspys att se fram emot :-)

Helgen

I fredags blev det bara mys i soffan med godis och olika serier. Var skönt att bara slappa lite. Sen igår hade jag några tjejkompisar här. Vi kollade på schlagern och åt gott. Var riktigt trevligt. Gabbi hade fått sån fin mage (hon är gravid) så det var nästan så man saknade sin egen gravidmage lite. ;-)
Jag trivs kanonbra på nya jobet. Mina 3 kollegor är jämnåriga med mig och alldeles underbara. Har verkligen kommit in i gänget direkt. Nu ska vi snart hämta Noah hos min moster, sen när han har sovit middag så blir det Ikea Malmö en sväng. Sen ikväll har jag lovat mig själv att stå en timme på orbitreken.

RSS 2.0