Vecka 31

Tiden går så fort... Redan vecka 31! Idag var jag på mvc. Blodsockret låg bra till denna graviditeten! :-) Hade ju gravdiabetes med Noah, men slipper det nu! Så skönt. Hb var lite lågt så jag åkte och köpte järntabletter under dagen. Hjärtljuden på bebisen var 148 och magen låg mitt på kurvan. Vågen visar + ca 8 kg.
Bara 9 veckor kvar!!!!

Vecka 30

Vågen står på +7,5 kg sen plusset vilket är helt okej faktiskt.
Magen växer jättemycket nu och kotten sprallar som en galning där inne. Har ofta ont i fötter och vader pga vatten och myrkrypningar, men det får det va värt. :-)
Förra helgen spenderades i Blekinge där vi höll Niklas systerson sällskap för han var ensam hemma. Det var mysigt och Noah blev bästa kompis med deras nya kattunge. Bild kommer senare. Sen när vi körde hem på söndagen tog vi med oss Charlie hem (systersonen) och denna veckan har han och Niklas målat klart kottens rum och lagt klinker på baksidan. Idag eller imorgon ska de även byta vår altandörr. Bilder kommer också här senare.
Nu väntar frukost...

Fotouppdatering

Länge sen jag la in bilder, så här kommer några, vissa nya, vissa gamla...


Matar djuren i Karlslund


Målar ägg


På stranden


På väg till sin första BoIS-match




Skånes djurpark


Med farmor på Skånes djurpark


Grävskopan var rolig på Skånes djurpark


Mina sommarpojkar


Poolbad i trädgården




Karusell på karnevalen


Noahs älskade ballong som han fick på karnevalen som han numera inte sover utan


Nya hobbyn är att måla konstverk med vattenfärg på sitt staffli.

Vecka 28

Vecka 28 och vågen visar + 6,5kg.  Jag binder vatten i fötterna och vaderna så jag får sova med fötterna i högläge, men det brukar vara bättre på morgonen sen när jag vaknar.

Igår åt vi middag hos Annika och Jeff, sen när jag cyklade hem med Noah så stannade Niklas kvar och hjälpte Jeff att montera deras pool.
I lördags hade jag, Jenny och Alexandra en tjejkväll ute på vår altan. Det var så varmt att vi satt ute till nästan tolv och bara snackade. Sååå mysigt. Hoppas på fler såna sommarkvällar!!

Jag och Noah har nyss ätit frukost. Niklas slutar jobba kl 12 så då får vi se vad som händer för dagen. Just nu kallar dammsugaren på mig iaf.

Noah sjuk

I torsdags blev Noah sjuk. Hög feber och blåsor i munnen så han vägrar äta och vägrar dricka. Suck.. Igår var en av de jobbigaste dagarna på länge. Noah vägrade sova och bara skrek hela dagen. Var villig att sälja honom när Niklas äntligen kom hem från jobb. Suck! Idag verkar han lite piggare iaf och febern är borta.

Idag är det dags för trädgårdsarbete. Sen ikväll blir det grillning med Alexandra, Dick och Jenny. Fredrik kunde inte följa med för han jobbar. Ska bli en mysig dag hoppas jag. Ska snart skicka iväg Niklas till affären för att köpa bullar till frukost. :-)

Vecka 27

Då var det dags för vecka 27 och vågen visar +7kg. Var hos barnmorskan i måndags och kottens hjärtljud låg på 143 och magmåttet låg mitt på kurvan. Fick även tid för glukosbelastningen och nästa ultraljud.
Igår hade vi en mysig eftermiddag i Annika och Jeffs trädgård. Barnen plaskade med vatten och lekte i gräset.
Ikväll blir det pizza med Jenny och Fredrik. Alexandra och Dick kommer också för dom kommer hem från Rhodos idag.
Ska bli mysigt. Först måste jag bara hinna/orka städa huset från hundhår då Jenny är superallergisk.

RSS 2.0