Vilket väder!

Idag är det helt underbart väder! Lagom till Noah skulle sova middag tog jag och Alexandra på honom och så fick han sova en timme i vagnen medan vi gick en långpromenad. Promenaden slutade nere på torget i stan där vi fikade på varsin glass i solen och sen fick Noah leka på lekplatsen i Teaterparken. Vi ska snart ut en stund till för Niklas och jag ska fotografera lite när Noah cyklar på sin fina cykel. Han behöver en bättre hjälm bara. Får inhandla det snart.

Bortskämd

Idag är det äntligen fredag! Niklas skämde bort mig nu ikväll. Han åkte och handlade god mat och lagade sen hemmagjord planka till oss. Ryggbiff, pommes duschesse med svamp och bearnaisesås och vitlökssmör. Det var såååååå gott. Nu kallar soffan och tv:n. Noah har precis gått och lagt sig. Såååå skönt med helg!

Noah

Noah har fått nya hobbies.. Den första är att baka. I helgen har vi hunnit med både kanelbullar och chokladbollar och Noahs ögon lyser bara man frågar honom om han vill baka.



Den andra är att han har lärt sig cykla själv. På stor riktig cykel.. Iofs med stödhjul men ändå.



Den tredje hobbyn är leka med lera. Det kan man tydligen göra dag som natt...


Barnmorskan

Igår var jag hos barnmorskan och fick återingen tjuvkika på vår kotte. Allt såg jättebra ut och den sprattlade där inne. Fick med mig en bild hem till Niklas. Mina värden var bra förutom att jag hade lite lågt blodtryck.
Idag har jag slutat tidigt på jobb och det passade bra eftersom Niklas och Noah är lediga idag. Så nu har vi varit och handlat mat.
Stort tack till Niklas föräldrar för ni vet vad själv!

Bebis

Ja, då har vi glädjen att berätta att vi väntar barn igen. Beräknat datum är den 7 oktober och på ultraljudet i torsdags såg allt jättefint ut och hjärtat slog för fullt. Vi är så glada!

Alexandras och Dicks bröllop

På alla hjärtans dag vigdes dom äntligen efter lång tids väntan :-) Här kommer lite foton. Jag var tärna och Niklas bestman.


Min håruppsättning! Tack Helene!


Dick och Niklas väntar inne i kyrkan


Alexandra med sin pappa


Jag


Utanför kyrkan


Jag, Alexandra, Lina och Jenny

RSS 2.0