Oj oj oj...

Nu är vi hemma från Thailand! Vilken resa och vilka minnen... Vi är sååå nöjda med bröllopet och hela resan och sällskapet vi hade med oss. Det var värt varenda krona. Allt blev dessutom billigare än vi tänkt oss då det var så himla billigt att leva där nere. Då tog ändå Niklas en dykutflykt med undervattenskamera, vi tatuerade oss båda två och vi var på en utflykt till Phi Phi. Dessutom shoppade vi en del i Bangkok. Men där fanns inga fina barnkläder så den 9 maj bär det av till Ullared :-)

Alexandra och Dick har äntligen fått sin efterlängtade dotter Engla. Hon kom till världen igår och det ska bli roligt att träffa dom när dom kommer hem från BB. Det uppstod en del komplikationer med Alexandra så dom får nog stanna där ett tag till.

I onsdags målade jag och Noah ägg (det är ju ändå påsk) och igår var jag och handlade saker till Noahs och Vildas påskägg. Dom får dom imorgon. Om en stund kommer min mamma hit för att titta på vår bröllopsfilm och våra foton och för att ge barnen påskägg.
Uppdaterar med fler foton en annan dag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0